Ливърпул – Саутхямптън прогноза за ФА Къп на 28 февруари 2024 г.

blank

Сряда, 28 Февруари, 2024 год. Начало – 22:00

Срещата може да проследите на живо в efbet

blank

Ливърпул

blank

Саутхямптън

blank

Срещата между Ливърпул и Саутхямптън е част от програмата на 5-ия кръг в турнира за ФА Къп. Елитният отбор е поставен в ролята на абсолютен фаворит, но светцитеотиват на Анфийлдс амбиция да поднесат голямата изненада.

Изминалият уикенд предложи много емоции на феновете на Ливърпул. Въпреки че Юрген Клоп трябваше да се справя с редица кадрови проблеми, червенитенадделяха с 1:0 над Челси и вдигнаха Купата на Лигата. Това се оказа първи трофей в последния сезон на Клоп, но да не забравяме, че отборът участва на още три фронта и мечтае за куадрупъл.

В сряда лидерът във Висшата лига се изправя срещу 4-тия в Чемпиъншип – Саутхямптън. Доскоро светцитебяха в уникална серия и записаха доста поредни победи, но напоследък влошиха представянето си. Саутхямптън загуби от Хъл Сити и Милуол в рамките на четири дни, въпреки че разчита на домакинско преимущество.

За последно двата тима се срещнаха през май 2023 г., когато оформиха зрелищно реми 4:4. Сега не очаквам толкова висока резултатност, но според мен линията от 2.5 попадения ще бъде премината.

Дори Клоп отново да заложи на експериментален състав заради контузиите, Ливърпул ще спечели двубоя и ще се класира на 1/4-финал за ФА Къп. Това е мотивът ми след efbet регистрация да се насоча към комбиниран залог, включващ знак 1 и над 2.5 гола.

Прогноза: Победа за Ливърпул и Над 2.5 гола в мача

Най-високи коефициенти в inBet

5/5 - (2 votes)
blank

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button