blank blank blank

Ръководство Регистрация

 • 1xbet Регистрация

  1xbet Регистрация - Работщ линк

  Ръководство за регистрация, депозиране и поставяне на залог в 1xBet

  1xBet, най-големият букмейкър в Източна Европа, е апетитно място за нарастващ брой играчи, благодарение на рекордно големия си избор от игри и ниският марж на печалба, при който работи компанията. Заради това, все повече хора ни задават въпроси относно “сухата“ информативна част, без която обаче не може, а именно как се прави регистрация, как се правят депозити и тегления в сайта и как се правят залози. На всеки един от тези въпроси ще отговорим в този материал!

  Ръководство за регистрация в 1xBet

  Кликнете на зеления бутон “Регистрация“ в сайта на 1xBet и ще видите, че софтуерът ви дава избор от четири възможности за създаване на регистрация.

  Първата възможност се нарича “С един клик“ и при нея играчът се регистрира без да въвежда нищо (има полета единствено за страна и валута, но те са зададени по подразбиране). Така компанията ви дава възможност да започнете да залагате моментално, а чак на по-късен етап да запълните профила си с необходимата информация.

  Втората възможност – “Чрез телефонен номер“ ви позволява да си направите регистрация единствено с телефонния ви номер, на който ще получите съобщение с данните за вход.

  Третата възможност е такава за регистрация по имейл. Този вариант е най-близък до традиционния формат на бланките за регистрация в другите букмейкъри и включва няколко полета като две имена, страна, валута, имейл адрес и телефон за контакт. Тук потвърждението на регистрацията става като се изпрати писмо на електронната ви поща.

  Последният начин за откриване на сметка е като използвате профила си в социалните мрежи. Това означава, че реално няма да си правите регистрация, а за вход ще използвате профила си във Фейсбук, Туитър или някоя друга социална мрежа, а букмейкърът ще изтегли необходимите данни от въпросния профил.

  blank

  Ръководство за депозити и тегления в 1xBet

  1xBet е единственият сайт, в който можете да направите депозит от само 1 евро или под 2 лв.! В същото време, останалите букмейкъри не приемат депозити, които са по-малки от 10 лв. Това е страхотно предимство за играчите, които искат да инвестират минимална сума.

  Депозитите и тегленията стават от раздел “Плащания“, като там ще изберете някое от под-менютата “Депозит“ или “Теглене на средства“.

  След това, просто избирате най-удобния от наличните над 30 разплащателни метода и започвате процеса по депозиране/изтегляне на средства!

  Ръководство за поставяне на залог в 1xBet

  За да поставите залог на спортно събитие, трябва да влезете в раздел “Спорт“ и да намерите подходящ пазар, използвайки менюто със спортовете, първенствата и мачовете.

  Когато намерите залог, който ви се струва изгоден, кликнете с мишката върху него и ще видите как той автоматично се добавя във фиша в дясната част на страницата.

  Уникалното при руския букмейкър е, че има опция за залог с един клик – задава се определена фиксирана сума на залога и след това всеки път, когато натиснете върху даден пазар, залогът ще се поставя автоматично, без да минавате през процедурата на поставянето във фиша, въвеждането на сумата на залога и натискането на бутона за потвърждаване на залог. Тази опция съкращава много време, но, ако я използвате, ще трябва да внимавате да не натиснете върху някой пазар по погрешка.

  Посети 1xBET от ТУК

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker