Betway Mobile App

СЪЗДАЙТЕ СВОИ СОБСТВЕНИ ЗАЛОЗИ

18+ Важат условия

Последна актуализация 02.12.2023

Betway mobile е ценен ресурс за всеки, който иска да участва в онлайн залози през телефон. Глобалният букмейкър притежава не само мобилен сайт, но и специални приложения за Android и Harmony OS. Те се характеризират с интерактивен дизайн, удобна навигация и богати тиражи със събития.

Ако изпитвате затруднения при теглене на Betway мобилно приложение, това ръководство е за Вас. Ще споделим какви са стъпките за сваляне на софтуера, как се инсталира за секунди и с кои устройства е съвместим.

BetWay

Директен ВХОД

Влез в играта и започни с 200 лв. бонус за Спорт

Предлага се и начален бонус от 200 лв. за онлайн Казино

Сваляне за Android – Как се тегли Betway App на телефон/таблет

Едната апликация на онлайн букмейкъра е съвместима с устройства, които се поддържат от Android 4.1 и по-нови версии. Няма да я откриете в Play Store, защото Google не допуска хазартни програми, но може да я свалите от сайта на Betway България.

От Вас се изисква да изпълните следните стъпки, за да получите приложението:

 1.  1. Посетете настройките на телефона и влезте в отдел Сигурност.

 2.  2. Посочете, че желаете да теглите програми от други източници.

 3.  3. Отворете браузър версията на Betway.bg за мобилни устройства.

 4.  4. Отидете до долната част на платформата.

 5.  5. Изберете бутона Сваляне на Android OS”.

 6.  6. Изчакайте файлът да се свали и го отворете.

 7.  7. Следвайте инструкциите за инсталация, които отнемат до 1 минута.

Betway Mobile App няма да натовари телефона, тъй като заема малко памет. След като се инсталира, в секция Моите апликации ще изскочи икона за вход в букмейкъра.

Как се тегли Betway приложение на Huawei

Преди няколко години Huawei разработи своя операционна система, наречена Harmony OS. Поради факта, че се използва масово не само в България, но и в цял свят, Betway създаде отделно приложение за нея. То се изтегля от магазина App Gallery и се инсталира автоматично с един клик.

 1.  1. Заредете уебсайта на Betway.bg през телефон.

 2.  2. Слезте най-долу и изберете Сваляне за Huawei”.

 3.  3. Ще бъдете препратени към App Gallery.

 4.  4. Прочетете повече за софтуера и какви са неговите изисквания.

 5.  5. Натиснете Инсталиране.

 6.  6. Изчакайте около 30 секунди за завършване на процедурата.

Размерът на Betway App за Huawei е малко над 40 MB. Оценките на потребителите са положителни, а последната актуализация бе направена преди няколко месеца.

Има ли Betway Mobile App за iPhone

Въпреки че втората по използваемост операционна система е тази на Apple, засега Бетуей България не предлага приложение за нея. Смятаме, че това ще се промени в следващите месеци, но дотогава може да залагате само през мобилната версия, ако разчитате на iPhone или iPad.

Софтуерите за iOS се качват директно в магазина (App Store) и се теглят бързо с едно натискане. Със сигурност Betway ще спази тази традиция, а когато програмата стане факт, ще Ви уведомим своевременно.

Мобилна версия на Betway

За мнозина това е най-добрият вариант за мобилни залози, защото няма изисквания за OS, марка на устройство, свободна памет и дисплей. Портативният сайт на Betway притежава компактен и адаптивен дизайн, който се зарежда през всички телефони и таблети.

За да влезете в Betway Mobile, използвайте надежден уеб браузър като Opera Mini, Safari, Chrome или Firefox for Android. Изпишете домейна на букмейкъра в полето за търсене или натиснете линка за вход, добавен най-горе в това ревю, ако сте през мобилно устройство. Веднага ще влезете в олекотения сайт, който притежава всички ресурси – от спортни залози, през виртуални игри, до видео слотове и маси на живо.

Проблемът при употреба на мобилната версия е, че сесиите не се съхраняват дълго време. Това налага редовно вписване в акаунта – при всяко посещаване на платформата. Разбира се, може да запишете логин данните си, но само ако влизате през Ваш телефон/таблет.

Регистрация в Betway Mobile

Заявката за участие в БетУей е една и съща, без значение дали използвате настолен сайт, мобилна версия, или приложение за телефон. Най-горе има линк Регистрация, който зарежда нов прозорец с кратък формуляр. В него се попълват сведения като:

 • Имена по ЛК;

 • ЕГН и рождена дата;

 • Парола и потребителско име;

 • Електронна поща и номер за контакт;

 • Постоянен адрес;

 • Партньорски код.

Завършването на регистрация през телефон се изпълнява чрез проследяване на активационен линк, изпратен на имейла.

Какви опции за залози са добавени в Бетуей Мобайл

Ако вече имате профил в Betway.bg и сте готови да се забавлявате през мобилно устройство, може да влезете в системата. Пред Вас се откриват различни варианти като:

 • Предварителни залози на спортни срещи;

 • Прогнозиране на мачове на живо;

 • Видео слотове с висок RTP процент;

 • Виртуални игри на маса;

 • Стаи за залози на живо с крупиета;

 • Виртуални спортове с моментни печалби.

Всеки един продукт на Betway Mobile е издържал тестовете на регулатора и разполага с нужните сертификати, удостоверяващи надеждността му.

Плащания по телефона

Дори да играете в Бетуей мобилно приложение, имате свободен достъп до всички разплащателни методи. Те са:

 • Кредитни и дебитни карти;

 • ➤ Skrill;

 • ➤ Paysafecard;

 • Банков трансфер;

 • ➤ Neteller.

Внасянията на пари се случват незабавно, без да плащате такси към букмейкъра. Най-малката сума, която може да преведете, е 10 лева.

В случай че са събрани пари в игралната сметка, допуска се изтегляне чрез същите разплащателни методи. Преди това проверете дали профилът Ви е успешно верифициран и дали има останали бонус суми в баланса. Когато заявката за теглене се одобри от Betway mobile, на електронната поща ще получите имейл.

Има ли мобилни оферти в букмейкъра

Отсъствието на мобилни бонуси е важно да се отбележи, но това е един от малкото минуси на бранда. От друга страна, може да се възползвате от топ офертите на деня през телефон. За целта влезте в секция Спорт и изберете съответния бутон от страничното меню. На екрана ще се появят всички селекции, чиито ставки са значително повишени.

Мнение за мобилното предлагане на Betway

Фактът, че Betway има приложения за Android и Harmony OS е положителна новина и говори за технологичното развитие на оператора. Надяваме се обаче компанията да подобри услугите си за iPhone и да добави мобилни бонуси за всички играчи.

Впечатлени сме от структурата на мобилната версия и лесното откриване на търсените услуги. Сайтът е удобен за ползване през телефон, а създаването на залози се извършва за секунди с помощта на електронния талон, добавен най-долу.

Често задавани въпроси

За да свалите файла, трябва да разрешите получаване на програми от чужди източници.

Зависи дали изтегляте приложението за Андроид, или това за Huawei. Но най-добре е да оставите около 50-60 MB свободна памет.

Да, мобилният сайт е достъпен през iPad и всички таблети с Android OS.

В момента няма начален бонус нито за настолни, нито за мобилни залози в Бетуей.

5/5 - (2 votes)
Back to top button