Прогнози за корнери

Увеличава се търсенето на корнери прогнози поради няколко фактора: високи коефициенти, възможност за прилагане на статистически факти и добри изгледи за успех. Подобно на останалите залози в букмейкъри, тези на ъглови удари също крият риск. Затова е важно да се запознаете с отборите и тяхното представяне в последните мачове.

Целта на тази страница е да предложи най-добрите прогнози за корнери и да Ви осигури всекидневни печалби. Ако решите да ни се доверите и да приложите нашите залози, направете го в препоръчаните сайтове. В тях се предлагат упоменатите пазари и са предвидени прилични ставки.

Готова колонка за корнери на 11 февруари 2024

16:00 / Уест Хям – Арсенал

Прогноза: Над 8.5 @ 1.45

Англия – Висша лига

17:15 / Майорка – Райо Валекано

Прогноза: Над 8.5 @ 1.65

Испания – Ла Лига

21:45/ Милан – Наполи

Прогноза: Над 8.5 @ 1.58

Италия – Серия А

Коефициент

3.78

Как се съставят корнери прогнози

Както ще забележите в таблицата, добавяме по три прогнози всеки ден, ако тиражът го позволява. Естествено, с приоритет се разглеждат най-интересните първенства и събития, за които има обстойна и достоверна информация в интернет.

Първо, проверяваме дали двата отбора излизат с всичко най-добро, за да определим кой е нашият фаворит. След това правим задълбочено проучване на статистиката им и колко често печелят/допускат корнери. В заключение, избираме разумен залог, придружен от добър коефициент, който си заслужава риска.

Видове прогнози за корнери

Спираме се на няколко основни вида прогнози за корнери. Най-често се доверяваме на общия брой в мача, но не са изключение и по-екзотични предвиждания, ако срещата го позволява.

За да се възползвате от възможно най-много пазари за корнери, трябва да се регистрирате в букмейкъри като: Betano, WinBet, Palms Bet, Bwin.

  •  – Общо корнери (под/над) – дали ще бъде преодоляна дадена линия

  •  – Общо за отбор – колко ъглови удара ще изпълни домакин/гост

  •  – Първо полувреме корнери – брой ъгли през първите 45 минути

  •  – Кой ще изпълни повече корнери – домакин, равенство или гост

  •  – Хендикап корнери – разлика в изпълнените ъглови удари от двата тима

Корнери – статистика и съвети

Ако решите да пристъпите към прогнози за корнери, трябва старателно да проучите тактиката и статистиката на двата отбора.

Най-много ъглови удари се изпълняват от офанзивни тимове, залагащи на атаки по фланга. Колкото повече центрирания има, толкова по-голям е шансът да се стигне до корнери. Не се доверявайте на състави, които задържат топката в централната зона на терена и не изострят атаките си.

Проучване показва, че повече ъглови удари се изпълняват на стадиони с близко разположение на трибуните. Това важи напълно за всички лиги в Англия и за мачовете на английските представители в евротурнирите.

Преди да направите финалната си прогноза, разучете какъв е средният брой на корнерите в мачовете на замесените състави. Проверете дали има отсъстващи офанзивни състезатели, които създават положения и разчитат на действията по фланга.

5/5 - (10 votes)
Back to top button