Прогнози Права колонка за Днес

Намирате се на страницата с прогнози права колонка за днес, чиято цел е да Ви предложи висок коефициент с минимален риск. Ще попаднете на топ предложенията за деня, придружени от атрактивни ставки, които са подходящи за комбиниране. Добавяме основни маркети, налични във всички легални букмейкъри, като се фокусираме върху най-популярните първенства и турнири. Таблицата съдържа още информация за общата ставка и в кой сайт е най-добре да направите своя залог.

Готова права колонка за 18.02.2024

15:00 / Райо Валекано – Реал Мадрид

Прогноза: 2 @ 1.66

Испания – Ла Лига

15:30 / Аякс – НЕК

Прогноза: 1 @ 1.42

Нидерландия – Ередивизи

18:30 / Лутън – Манчестър Юнайтед

Прогноза: 2 @ 1.89

Англия – Висша лига

Общ коефициент

4.48

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
LinkedIn
VK

Какво представляват залозите в права колонка

Това е най-предпочитаният вид залог в онлайн букмейкърите. Причина за това е, че може да се оформи солиден коефициент, без да се залага на рисковани събития.

Комбинират се минимум 2 селекции в общ фиш, чиито коефициенти се умножават. Съставя се обща ставка, която се умножава по поставения облог.

Пример: Ако заложите 10 лв. на 3 маркета, оценени с 1.50, ще играете за потенциална печалба на стойност 33.75 лв.

За да спечелите, трябва всички пазари да са уредени като печеливши. В случай на една неточност – губите.

Как съставяме нашата права колонка за днес

Нашата мисия е да предложим няколко залога, удачни за комбиниране в акумулатор. Спираме се на събития от водещите шампионати, като се фокусираме върху изпълними селекции с коефициенти от 1.40 до 2.00.

Списъкът с прогнози права колонка за днес най-често включва следните пазари:

  •  – Краен победител;

  •  – Брой голове;

  •  – Резултат на полувреме;

  •  – Азиатски хендикап;

  •  – Двата отбора да отбележат.

Ще попаднете на мачове от Висшата лига на Англия, Ла Лига, Серия А на Италия, немската Бундеслига, Първа лига на България, Шампионска лига.

Преди да публикуваме колонката за деня, проверяваме дали може да се приложи в реномираните сайтове като Betano, Palms bet, Bwin и WinBet.

Нашата препоръка е да се възползвате от ACCA бонусите на водещите букмейкъри, които носят увеличение при комбиниране на 3 или повече опции в акумулатор.

Каква е сигурността на колонката за днес

Когато комбинираме няколко събития в права колонка, рискът от загуба се увеличава. Колкото и сигурни да са избраните мачове, винаги има вероятност за неблагоприятен развой. Например даден отбор може да остане с 10 души, да се контузи основен футболист или времето да не предразполага към висока резултатност.

Затова поставяме между 50% и 70% вероятност за печеливш развой на правата колонка. Участвайки с разумни залози всеки ден, имате реален шанс да победите операторите и да генерирате печалба в дългосрочен план.

Ако тепърва навлизате в света на залозите и искате да пробвате нашата права колонка без риск, възползвайте се от началните оферти. Palms Bet Ви предлага 100% бонус до 300 лв., Бетано увеличава първия депозит до 300 лв., докато Bet365 предоставя 100 лв. кредити за залози.

5/5 - (27 votes)
Back to top button