igra BG - играта е лотария

Последна актуализация 25.08.2023

Първото онлайн бинго в България – Igra.bg (Играта) – отвори врати. Сайтът вече приема регистрации и оферира новите клиенти с ексклузивни карта бонуси. Повече за актуалните предложения, видовете числови игри и как се генерират печелившите комбинации, споделяме в това ревю. В заключение ще поставим рейтинг на Игра БГ и ще отговорим на най-често срещаните въпроси.

igra BG

Директен ВХОД

5 бонус талона за КОПЧЕ ЩАСТИЕ

5 бонус талона за КЛЮЧ КЪСМЕТ

5 бонус талона за КОМБИНАЦИЯ КЕШ

18+ Важат условия

Регистрация в Igra.bg – 5 стъпки за отваряне на сметка

Играта е регламентиран оператор, който спазва законите на държавния регулатор. Поради тази причина до регистрация не се допускат непълнолетни лица, както и хора с хазартна зависимост.

Igra.bg извършва справка в системата на НАП и ако установи, че посетителят присъства в регистъра за уязвими, прекратява регистрацията му.

Етапите при отваряне на сметка в Игра БГ са няколко и се преминават за отрицателно време. Ето кои са те:

 1. 1 – Зареждане на формата за присъединяване от линка Регистрация.

 2. 2 – Предоставяне на имена по лична карта и идентификатор (ЕГН или ЛНЧ).

 3. 3 – Оставяне на данни за контакт – електронна поща и телефонен номер.

 4. 4 – Избиране на надеждна парола, която се състои от минимум 4 символа и поне 1 главна буква.

 5. 5 – Съгласяване с условията на igra.bg и потвърждаване, че клиентът не участва в политическия живот в страната.

След като процесът по регистрация в Играта е преминат правилно, може да се отвори формуляра за igra.bg вход и да се влезе в акаунта.

Бонус програма и безплатни талони

Завършената регистрация в Игра БГ отключва бонус програма “3×5”. Но какво представлява тя?

Всеки нов клиент печели по 5 безплатни талона за трите основни игри – Копче щастие, Ключ късмет и Комбинация кеш, но само ако е реализирал предварителен залог с лични средства. Например купувате билет за Ключ късмет и igra.bg веднага добавя бонус талон в профила Ви.

В случай че полученият билет се е оказал печеливш, спечелената сума се добавя в свободната сметка, без да се превърта.

Много често се появява Играта Бонус – Cashback. Неговата роля е да върне част от загубените средства за определен времеви период – например една седмица. Обикновено операторът възстановява 10 лева на играчите, заели губещата страна.

Игрите на Igra.bg

Играта е Лотария, гласи мотото на оператора. Това не е фраза, търсеща внимание, а самата истина, защото в сайта са публикувани единствено лотарийни игри (бинго). В тегленията участват топки с номерация от 1 до 90, а играчите купуват талони, съдържащи 15 числа, които не се повтарят.

Ако петте числа от 1 ред присъстват сред изтеглените, се присъжда Линия и се изплаща печалба. Бинго се отбелязва, ако всички числа от талона се маркират като печеливши до определена топка.

Въпреки редицата сходства, бинго игрите в Igra BG имат и някои разминавания.

 • Копче Щастие – приемат се залози от 0.50 лв. и се изплаща джакпот до 59-а топка (теглене на всеки 5 минути)

 • Ключ Късмет – минималната цена е 1 лв., а мега премията се печели, ако всички числа от билета са изтеглени до 55-а топка (теглене на всеки 15 минути)

 • Комбинация кеш – джакпот до 50-а топка при залози от 2 лв. на талон (теглене на всеки 30 минути)

При нужда от повече разяснения на правилата на играта – маркирайте бутона Как се играе и ще получите подробни указания.

Резултати в Играта

Кои са печелившите числа от тегленето? Кога стартира следващият рунд? Всичко това може да разберете в страницата Резултати, която е достъпна посредством главната навигация.

След като маркирате бутона, изскача падащо меню с три опции:

 • Предстоящи игри – съдържа информация за номерата и часовете на идните тегления;

 • Минали игри – дава информация за броя печалби, джакпота, изтеглените числа;

 • Незавършени игри – представя номерата на тегленията, които не са приключили по една или друга причина.

Посещаването на този сегмент не е задължително, но помага на играчите, които прилагат статистически похвати и залагат на числа, които не са теглени от дълго време.

Как се играе в Igra.bg през телефон

Възможно ли е да се участва в лотария през мобилно устройство? Отговорът на този въпрос е положителен поради наличието на олекотена версия на уебсайта.

Igra.bg има мобилен изглед, който притежава адаптивен дизайн и се зарежда през всички смартфони и таблети. Няма значение кой браузър използвате, но най-сигурни са Chrome, Edge, Opera Mini и Safari.

Участието в Igra Mobile не се различава от това през десктоп режима. Отново може да купувате талони за различните лотарии, да преследвате джакпота и да се възползвате от бонус програмите.

В момента Играта не разполага с мобилно приложение, но има вариант за създаване на пряк път до уебсайта, за да го посещавате от началния екран.

Методи за плащане

Към днешна дата има два варианта за депозиране в Игра БГ и те са чрез банкова карта и Изипей.

Влезте в акаунта, изберете опцията Депозити и маркирайте бутона Зареди чрез карта. Системата ще Ви пренасочи към специален формуляр, в който се попълват: сума; картопритежател; номер; CVV; дата. След като въведете нужната информация, потвърдете заявката и изчакайте одобрение (б.а. – отнема до 10 секунди).

Минимумът за внасяне по сметка в Igra.bg е 10 лева. Точно толкова е прагът при изплащане, но за да се сдобиете с печалбите си, трябва да освободите бонусите и да се идентифицирате чрез личен документ.

Игра.бг представи нов разплащателен метод, а именно EasyPay. Така, потребителите могат да депозират и теглят от 3000+ каси в цялата страна.

Igra.bg контакти

Знаете ли, че операторите на igra.bg очакват Вашите запитвания денонощно?

Независимо от вида на проблема – дали ще е неизплатен бонус, или отказано теглене, може да се свържете с представител на компанията и да отправите въпросите си. Ще получите незабавна помощ на български език.

Вариантите за връзка са чрез:

 • Чат в реално време;

 • ➤ E-mail: help@igra.bg;

 • Номер: 02 492 0228.

Играта развива страници в социалните мрежи, които може да последвате. На всеки коментар в тях, зададен коректно, се изпраща отговор.

Мнение за Играта

Лотарийният сайт igra.bg тепърва стартира и все още има накъде да се развива, но видяното досега ни харесва. Брандът се отличава от останалите платформи, защото предлага единствено бинго игри. Тегленията се провеждат в кратки интервали от време, а джакпотите нарастват постоянно спрямо приетите залози. За разплащане се използват банкови карти и EasyPay, без да се удържат такси в полза на оператора.

Често задавани въпроси

За зареждане на сметката в сайта може да използвате дебитна карта или EasyPay.

Да, предвиден е бонус за нови клиенти, който е под формата на талони за трите основни игри.

Натиснете линка Резултати, който е добавен в главното меню, и ще се появи списък с изтеглените числа и броя на печалбите в минали тегления.

В играта Копче Щастие се организират тегления на всеки 5 минути. Минималният залог за участие е 0.50 лв.

Автор: К.Христов

Последна актуализация 25.08.2023

5/5 - (14 votes)
Back to top button