WinBet SMS депозит

Последна актуализация 02.08.2023

СМС разплащания в УИНБЕТ с А1

Букмейкърските къщи се надпреварват да предлагат все повече методи за депозит и теглене на средства за своите клиенти, като един от наскоро добавените и ползвани от играчите това е А1 депозит с мобилен телефон.

WinBet SMS депозит

Стъпка 1: – Посети WinBet

Стъпка 2: – Регистрация

Стъпка 3: – Депозит с A1

Стъпка 4: – Въведи получения код

Как точно става депозирането с А1

За да депозирате с А1 ваучер, то трябва да имате абонаментен план към мобилния оператор А1, а също така и сметка в Уинбет. За тези, които нямат акаунт в Уинбет и искат да си направят, то може да се регистрирате от тук.

Ваучерите, които се предлагат са 10, 20 или 30 лева. Първата стъпка е да влезете в акаунта си в Уинбет. Следва да изберете депозит – А1 и сумата на ваучера от менюто. Всеки клиент на А1 има възможност да зарежда чрез телефона си максимум 100 лева на месец от един телефонен номер.

Когато сте избрали сумата и сте натиснали депозит, то ще получите смс с код, който трябва да въведете в сайта на Уинбет. В акаунта ви ще се появи сумата, която сте заредили, а във следващата фактура на А1, тази сума ще бъде отчетена и трябва да я платите.

В момента само А1 предлагат зареждане с ваучер от мобилен телефон, така че ако използвате Виваком или Глобул, то тази опция не е налична при другите два оператора.

В случай, че не получите смс с код, който да въведете в сайта на Уин Бет, то може да изпълните заявката отново за закупуване на ваучер, след което въведете 6 цифрения код. При положение, че тогава също нямате код изпратен с смс е възможно да сте достигнали лимита от 100 лева на месец или да сте потребител на а1 по-малко от 6 месеца. Само потребители с договор над 6 месеца могат да се възползват от тази услуга.

Какви други разплащателни методи са налични за клиентите на УИНБЕТ

Освен депозит с А1, който е един от най-новите методи, то на разположение на играчите са още много възможности да направят своя депозит или да изтеглят пари от сметката си.

blank

Тук ще ви запознаем с най-използваните от залагащите, а именно:

Кредитни/Дебитни карти

Този метод е един от най-често използваните за депозит и теглене в Уинбет. Клиентите трябва да изберат сума, която искат да депозират и да напишат данните на своята кредитна или дебитна карта. Депозита става моментално. Транзакциите с банкови карти са много бързи, като минималната сума е 10 лева, а максималната 10000 лева.

Банков превод

Банковия превод е също вариант, като тук лимитите са най-големи, но в същото време времето да обработка на депозита отнема 2,3 работни дни, така, че този метод е за клиенти, които не бързат толкова и искат да депозират по-големи суми или да теглят. След като направите депозит, той ще се отрази по игровата Ви сметка веднага, след като парите бъдат получени от Уинбет.

EasyPay

Много удобен метод, за който не се изисква банкова карта, като депозитите стават в офис на easyPay. Нужно е първо да заявите депозита от сайта на Уинбет, да изберете сума и след натискане на бутона депозирай ще се генерира код, с този код следва да отидете в офис на EasyPay и да го съобщите на служителя, след което да платите. Сумата за секунди ще бъде налична във вашата игрална сметка.

  • epay.bg

Един от методите за разплащане, който също е популярен. За разплащания с ePay може да се използват открита интернет микросметка, регистрирани в системата на ePay дебитни карти с логото на Борика, международни кредитни карти MasterCard и Visa, като сумите се прехвърлят по Вашата игрова сметка в реално време.

CASHTERMINAL

Един метод, който може да използвате за депозит, като тук трябва да натиснете бутона Winbet на терминала, да въведете Вашето ЕГН, и да поставите желаната сума за депозит в устройството. Депозираната сума ще бъде прехвърлена във Вашата игрова сметка в реално време, след което може да я ползвате.

Други сайтове предлагащи SMS депозит

SMS депозит в PalmsBet

Стъпка 1: – Посети PalmsBet

Стъпка 2: – Регистрация

Стъпка 3: – Депозит с A1

Стъпка 4: – Въведи кода

SMS депозит в efbet

Стъпка 1: – Посети efbet

Стъпка 2: – efbet регистрация

Стъпка 3: – Депозит с A1

Стъпка 4: – Въведи кода

SMS депозит в inBet

Стъпка 1: – Посети inBet

Стъпка 2: – Регистрация

Стъпка 3: – Депозит с A1 

Стъпка 4: – Въведи кода

Автор: П.Донев

Последна актуализация 02.08.2023

5/5 - (31 votes)
Back to top button