Sportingwin Бонус ➤ 350 лв. начален бонус

Последна актуализация 27.01.2024

Използването на Sportingwin бонус носи по-голям ресурс за залози и допълнителни облаги на играчите. В промоционалния каталог на букмейкъра няма много предложения, но наличните са достатъчно атрактивни и си заслужава да се опитат.

Задължително е участието в офертите да следва установените правила и да не се нарушават изискванията за разиграване. За да сте наясно с тях, прочетете това ръководство, което съдържа изключително полезна информация. Не само ще изброим текущите бонуси в Спортинг Уин, но и ще споделим как се отключват, какви са условията за превъртане и в какъв срок трябва да се случи това.

SportingWin – Директен ВХОД


Влез в играта и започни с 350 лв. бонус за Спорт.


 

18+ Важат условия

Още за SportingWin:

SportingWin Бонуси

Начален бонус за спорт до 350 лева

Какво по-добро начало от удвояване на депозита, без да се предприемат излишни рискове. Дори стартовата оферта в Sportingwin.com е още по-щедра и се поделя на две части: първата носи 100% бонус до 100 лева, а втората – 50% увеличение на втората вноска до 250 лева.

Получените средства от букмейкъра не са изтегляеми, но могат да се превърнат в такива, ако се разиграят упоменатия брой пъти. Докато това не се случи, опцията за теглене от Sportingwin остава заключена.

Как да активирам стартовия бонус?

 1. Създайте регистрация в Sportingwin спрямо зададените инструкции от оператора.

 2. Влезте в секция Мои бонуси и активирайте началната оферта за спорт.

 3. Когато сте изискали промоцията, може да направите първи депозит и ще вземете 100% бонус до 100 лева.

 4. В случай че сте усвоили първата част от бонуса и сте се верифицирали, може да се класирате за втория дял: 50% до 250 лв.

 5. Изпълнете стъпките за освобождаване и кредитите за залози ще се прехвърлят в основната сметка.

Условия за превъртане на бонуса

➤ Депозитът трябва да се отиграе веднъж (1 път), а бонус средствата 10 пъти.

➤ За усвояването се зачитат залози на живо, които са направени на фишове с коефициент над 1.60.

➤ Осигурен е 7-дневен срок за освобождаване на всяка част от бонуса.

➤ Не може да се залага на следните пазари: азиатски линии; азиатски хендикапи; противоположни резултати и равен няма залог.

➤ Не допринасят залози, които са отменени, затворени или анулирани.

Пример за участие в промоцията

Ако току-що сте станали член на Sportingwin Bulgaria, отворете раздела Мои Бонуси в личния профил. Изискайте стартовата оферта за спорт и заредете баланса.

При превеждане на 70 лева към букмейкъра – получавате още 70 лева кредити за залози. Необходимо е да разиграете депозита веднъж и да превъртите бонуса 10 пъти, тоест трябва да се генерират залози за 770 лв.

След това може да внесете пари за втори път, но ще получите 50% гратис. Например при депозиране на 100 лева – Спортингуин ще Ви удостои с 50 лв. бонус. Средствата се разиграват по същия начин, като се спазва 7-дневния срок.

Важно е да се спомене, че офертата е налична еднократно за IP, имейл, постоянен адрес. Ако друг член на семейството Ви е участвал в нея, Вие няма как да я активирате.

Комбо на деня с бонус процент

Експертите на Sportingwin Online съставят комбинирани залози, от които могат да се възползват всички потребители. Освен че колонките пристигат с висока вероятност за успех, печалбата от тях е повишена с 10 до 20%.

Например, ако общата ставка на 3-кратен залог е 5.00 и Вие заложите 10 лв., към брутната печалба от 50 лв. ще получите около 10 лв. бонус.

Участието в Комбо на деня се извършва не само с реални пари, но и с free bet. Следете спортния фрагмент на sportingwin.com, където се публикуват готовите колонки всяка сутрин.

Завишени коефициенти

От стойността на коефициента зависи Вашата печалба. Затова специалистите апелират да се регистрирате в сайтове, които осигуряват по-добри ставки.

Един от основните Sportingwin Бонуси се нарича Повишени коефициенти. Всеки ден букмейкърът добавя селекции, чиито ставки са увеличени със значителен процент. Те пристигат главно от популярните срещи за деня, като целта е компанията да привлече по-голяма аудитория и да генерира повече залози.

Залагайки на пазари с повишени коефициенти, получавате с около 15% по-високи печалби. Разбира се, може да комбинирате тези опции в прави колонки и системи с други събития, които считате за резонни.

Ранно изплащане

Прогнозирайки футболни мачове в Sportingwin, може да си спестите излишни нерви и неочаквани обрати в заключителните минути. Една от причините, поради които препоръчваме участието в букмейкъра, е наличието на оферта Ранно изплащане.

Ако отборът, на който сте се доверили, вземе преднина от две попадения, залогът незабавно се отчита като печеливш. Няма значение дали срещата се намира в самото начало, или в последните минути.

За този Спортингуин бонус се зачитат предварителни залози на селекции, отбелязани със символ Ранно изплащане. В случай че залогът е направен след първия съдийски сигнал, той не се класира за промоцията.

Бонуси за залози през телефон

Плюс на Sportingwin.com е възможността за създаване на залози през мобилни устройства. Операторът притежава умален изглед на уебсайта, който се зарежда автоматично при влизане през таблет или смартфон.

За разочарование на залагащите, липсват мобилни бонуси в Sporting Win. Добрата вест е, че началната оферта и останалите промоции са налични дори при участие през телефон.

Може да се регистрирате в платформата през портативната версия, да изискате стартовия бонус и да извършите първоначален депозит над 10 лв.

Sportingwin бонус без депозит

Считаме, че отсъствието на постоянен Sportingwin бонус без депозит е сериозен недостатък. Ако някой ден се появи подобна оферта, интересът към букмейкъра ще нарасне осезаемо.

От време на време компанията пуска промоции без депозит, които са насочени към нови клиенти, регистрирали се със специален код. Те носят 5 или 10 лв. бонус, който се изиграва на предстоящи или стартирали срещи.

Най-редовните в сайта получават имейли и SMS-и от Sportingwin с персонални оферти. Понякога те са обвързани с условие за захранване на сметката, но друг път се активират без депозит. Ако сте попаднали в ексклузивния списък, може да грабнете free bet и да заложите на спортно събитие без излишен риск.

Как се ползва Sportingwin промо код

Намерили сте Sportingwin бонус код и се чудите как да го използвате? В това няма нищо сложно, ако следвате етапите, изброени в следния списък:

 1. Посочете бутона за регистрация в Sportingwin.

 2. Въведете имейл, парола, валута.

 3. Най-долу в стъпка №1 ще откриете поле Промо код.

 4. Попълнете получения шифър в тази зона, без да допускате грешки.

 5. Завършете процедурата по регистрация в сайта.

 6. Активирайте сметката и влезте в нея.

 7. Отидете в секция Мои Бонуси и отключете съответната оферта.

Рейтинг на бонусите

Промо предложенията в SportingWin не са много, но имат огромни плюсове. Заслужава си да опитате началната промоция и да се възползвате от завишените коефициенти, които се публикуват всеки ден. По този начин ще увеличите вероятностите за успех и ще завоювате по-големи печалби, ако спортните Ви прогнози са точни.

Макар да се раздава рядко, има Sportingwin бонус без депозит. Благодарение на него ще получите free bet, без да рискувате лични пари, и ще се борите за реални печалби. Засега липсва слот раздел в платформата, но сме убедени, че ако се разработи такъв, ще се появят интересни казино бонуси в Sportingwin.

Често срещани въпроси

Първата Ви задача е да създадете профил. След това е нужно да го активирате и да влезете в него. Отворете секция Мои бонуси и изберете началния бонус. Щом първият Ви депозит постъпи в букмейкъра, офертата ще се задейства автоматично.

Да, освен начална промоция, в букмейкъра има завишени коефициенти, ранно изплащане, пазари без марж и други бонуси.

Ако прецените, че не може да усвоите даден бонус, откажете се от него, но ще загубите всички средства от заключената сметка.

В свободния баланс се добавя единствено чистата печалба от безплатния залог, без да се включва неговата стойност.

Автор: К. Христов

Последна актуализация: 27.01.2024

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! 

5/5 - (5 votes)
Back to top button