1xbet мобилна версия

1xbet Мобилна Версия

1xBet Мобилна версия, апликации и приложения

1xBet Мобилни залози

1xBet е онлайн бетинг компания, която идва от Русия. Макар че стартира доста скоро в сравнение с други онлайн бетинг компании, букмейкърът вече доказа, че има много какво да предложи на клиентите си, които към момента са стотици хиляди. Освен респонзив сайт, те разполагат и с изключителни приложения, които ще бъдат на фокуса на днешното ни ревю.

Как да свалим Мобилното приложение на 1xBet

Мобилната апликация на 1xBet е напълно стандартна и лесна за използване, като изтеглянето й става по следните начини:

iOS устройства

Потребителите на iOS устройства като iPhone-и и iPad-и не трябва да влизат в мобилния сайт на 1xBet, за да изтеглят приложението, а могат просто да влязат в Apple App Store и да го намерят там.

Android устройства

Ако опитате да намерите апликацията за Андроид в Google Play, няма да имате успех, тъй като в магазина е забранено да бъдат качвани хазартни приложения, при които залозите се осъществяват с реални пари.

И така, ето какъв е процесът за инсталиране на Андроид апликацията:


  • 1. Променете настройките на телефона си, така че да могат да се инсталират апликации от неизвестни източници.


  • 2. Влезте в мобилния сайт и скролнете до дъното, където ще видите бутон “Мобилни приложения“.


  • 3. Натиснете върху “Android!“.


  • 4. Натиснете върху “Изтеглете“.


  • 5. Наслаждавайте се на залозите!

Системни изисквания и съвместимост на приложенията

За Windows Phone, Blackberry, Symbian и всички останали операционни системи, мобилното приложение на 1xBet не е налично. Така че, ако вашето устройство не е Андроид или iOS, ще трябва да се придържате към мобилния сайт за вашите игри.

За да свалите приложението, трябва да имате iOS с версия 9 или по-нова или Андроид с версия 4.1 или по-нова.

Какво представляват мобилната версия и мобилното приложение?

Надеждност, удобство и богатство – така накратко могат да бъдат описани мобилните iOS и Android приложения и мобилната версия.

Те ви дават огромен набор от настройки, чрез които да персонализирате изгледа, ако базовият не ви харесва.

Но, най-важното е, че мобилните услуги на 1xBet ни дават достъп до невъобразимо богато разнообразие от различни видове хазартни игри – от залози на спорт до слот игри. Влезте в приложението или мобилната версия и кликнете върху менюто в горния ляв ъгъл и ще видите всичките раздели и услуги.

Все пак, трябва да се отбележи, че част от предложенията на десктоп сайта не могат да бъдат използвани от мобилни устройства.

Други приложения

Освен двете апликации за Андроид и Apple устройства, руският букмейкър има още и Java приложение, което може да бъде изтеглено само от десктоп версията на уебсайта. Това е единственият букмейкър, който се е погрижил за създаването на такова приложение.

Освен това, 1xBet има и свой собствен браузър, който може да се изтегли както от десктоп сайта, така и от мобилната версия.

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker