1xbet мобилна версия

1xbet Мобилна Версия

1xBet Мобилна версия, апликации и приложения

1xBet Мобилни залози

1xBet е онлайн бетинг компания, която идва от Русия. Макар че стартира доста скоро в сравнение с други онлайн бетинг компании, букмейкърът вече доказа, че има много какво да предложи на клиентите си, които към момента са стотици хиляди. Освен респонзив сайт, те разполагат и с изключителни приложения, които ще бъдат на фокуса на днешното ни ревю.

Как да свалим Мобилното приложение на 1xBet

Мобилната апликация на 1xBet е напълно стандартна и лесна за използване, като изтеглянето й става по следните начини:

iOS устройства

Потребителите на iOS устройства като iPhone-и и iPad-и не трябва да влизат в мобилния сайт на 1xBet, за да изтеглят приложението, а могат просто да влязат в Apple App Store и да го намерят там.

Android устройства

Ако опитате да намерите апликацията за Андроид в Google Play, няма да имате успех, тъй като в магазина е забранено да бъдат качвани хазартни приложения, при които залозите се осъществяват с реални пари.

И така, ето какъв е процесът за инсталиране на Андроид апликацията:


  • 1. Променете настройките на телефона си, така че да могат да се инсталират апликации от неизвестни източници.


  • 2. Влезте в мобилния сайт и скролнете до дъното, където ще видите бутон “Мобилни приложения“.


  • 3. Натиснете върху “Android!“.


  • 4. Натиснете върху “Изтеглете“.


  • 5. Наслаждавайте се на залозите!

Системни изисквания и съвместимост на приложенията

За Windows Phone, Blackberry, Symbian и всички останали операционни системи, мобилното приложение на 1xBet не е налично. Така че, ако вашето устройство не е Андроид или iOS, ще трябва да се придържате към мобилния сайт за вашите игри.

За да свалите приложението, трябва да имате iOS с версия 9 или по-нова или Андроид с версия 4.1 или по-нова.

Какво представляват мобилната версия и мобилното приложение?

Надеждност, удобство и богатство – така накратко могат да бъдат описани мобилните iOS и Android приложения и мобилната версия.

Те ви дават огромен набор от настройки, чрез които да персонализирате изгледа, ако базовият не ви харесва.

Но, най-важното е, че мобилните услуги на 1xBet ни дават достъп до невъобразимо богато разнообразие от различни видове хазартни игри – от залози на спорт до слот игри. Влезте в приложението или мобилната версия и кликнете върху менюто в горния ляв ъгъл и ще видите всичките раздели и услуги.

Все пак, трябва да се отбележи, че част от предложенията на десктоп сайта не могат да бъдат използвани от мобилни устройства.

Други приложения

Освен двете апликации за Андроид и Apple устройства, руският букмейкър има още и Java приложение, което може да бъде изтеглено само от десктоп версията на уебсайта. Това е единственият букмейкър, който се е погрижил за създаването на такова приложение.

Освен това, 1xBet има и свой собствен браузър, който може да се изтегли както от десктоп сайта, така и от мобилната версия.

Да, букмейкърът разполага с мобилни приложения за ОС – Android и iOS, които можете да изтеглите директно от сайта. За да го направите обаче, трябва да се влезе през мобилната версия, и да се кликнете на връзката „Мобилни приложения“ в най-долната част на сайта.

По всяка вероятност не сте дали разрешение на телефона или таблета, да инсталира приложения от неизвестен източник. Това се прави от настройките на устройството, след което ще можете да качите апликациите за различните операционни системи.

Това се прави по стандартен начин. Използвайте браузъра на устройството, за да достъпите адреса на 1xBet. Пред вас ще се появи умален вариант на платформата, който подхожда на резолюцията на дисплея ви. По този начин ще залагате, без да инсталирате допълнителен софтуер.

За момента няма оферта, която да бъде предназначена за мобилните залози в 1xBet. Всички бонуси и промоции ще намерите в началната страница на сайта и по-точно в секция „Промоции“, която се активира с един клик.

Апликацията е подходяща за смартфони и iPhone с операционни системи Android 4.4 или по-нова версия, както и варианта за Apple – iOS поне 6.0. Приложението може да тръгне и на по-стари устройства, но ще имате проблем с излъчванията на живо и други опции.

Да, можете да пуснете живото казино и всички други игри, които се намират в сайта. До този момент не са установени разлики в предложенията за компютър и тези, които ще откриете в мобилната версия на онлайн платформата.

Влизайки в мобилната версия, ще попаднете на бутон за регистрация, а след това ще получите няколко начини за регистриране. Изберете най-подходящият метод и създайте своя акаунт. Ако изпитате някакви трудности, е добре да потърсите поддръжката, която ще Ви помогне.

5/5 - (12 votes)
Back to top button