1xBet Бонуси

1xBet Бонуси

1xBet Бонуси за 2021

Изобилие е думата, която описва най-добре предложенията на руския сайт за залози 1xBet и тази дума е напълно подходяща да опише и промоциите на оператора, които включват до 200 лв. бонус за нов клиент, както и редица други оферти. Предложенията на букмейкъра са изключително примамливи и си заслужава да прочетете за тях.

Бонус за първи депозит

Бонусът за първи депозит, който е предназначен за новите играчи в сайта, е най-щедрата оферта на букмейкъра. Бонусът е в размер до 200 лв., като се дава 100% от депозираната сума. Тоест, депозирайки 200 лв., получавате 200 лв. бонус. Не е нужно да правите каквото и да било за да получите парите – нито да въвеждате промоционални кодове, нито да правите определени залози. Просто депозирайте и парите автоматично ще попаднат по сметката ви.

Разбира се, както и при всяка друга оферта за нови клиенти на пазара, ще трябва да изпълните определени условия, за да направите т.нар. “превъртане“ на бонуса. Но и в това отношение изискванията на 1xBet са по-добри за играчите спрямо другите оператори, тъй като бонусът трябва да бъде превъртян само 3 пъти. Условието е обаче това превъртане да стане чрез акумулаторни залози с минимум три селекции. В момента, в който изпълните това условие, ще получите право да изтеглите бонуса си и натрупаните с него печалби.

Други промоции на 1xBet

  • Щастлив петък – В допълнение към бонуса за нови клиенти, много подобен бонус ще можете да вземете всеки петък! Просто трябва да направите депозит в този ден от седмицата и ще получите отново 100% депозитен бонус до 200 лв., като и в този случай правилата за превъртане са същите – 3 х размера на бонуса на акумулатори с минимум 3 селекции.

  • Сряда х2 – Тази промоция е валидна само за участвалите в промоцията “Щастлив петък“. Ако в петък направите депозит, а след това в понеделник и вторник направите поне по 5 залога, то в сряда отново ще можете да вземете стопроцентов бонус до 200 лв., при който важат вече добре познатите ви правила за превъртане.


  • Късметлийски ден – Възможност да спечелите до 500 промоционални точки всеки ден!


  • Надиграйте 1xBet – Тази оферта е насочена специално към раздела с игри на букмейкъра – “1xGames“ и ви дава възможност всеки понеделник да вземете до 200 лв. бонус след депозит (и в този случай бонусът е равен на депозита), като след това парите трябва да бъдат превъртяни 30 пъти на игрите в споменатия раздел.


  • Бокс WBSS– Залагайки на определени боксови мачове, имате възможност да си спечелите пътуване до Лас Вегас.


  • Пролетна лотария – От тази промоция пък имате възможността да спечелите нов спортен автомобил и други ценни награди.


  • Промоция за залози на Серия А – Със залозите си на мачовете от италианското Калчо ще печелите специални точки, с които можете да си спечелите луксозен автомобил, лаптоп или смартфон.


  • Промоция за залози на Световното в Русия – Подобна промоция, при която като награди има общо 3 автомобила и 300 смартфона.

Да, такъв бонус съществува и предлага до 260 лева на новите клиенти. Сумата, която ще вземете зависи от депозита, който направите, като взимате 100% върху депозираните пари. По този начин, ако заредите 200 лева, ще получите точно толкова отгоре.

Най-лесният начин да се възползвате от промо кода на 1хБет, е да се регистрирате през сайта ни Fbet.bg, като по този начин ще си осигурите възможността да се възползвате от всички видове бонуси на руския букмейкър.

В ревюто ни за 1хБет получавате детайлна информация за правилата към всеки бонус. Ако сме изпуснали нещо, то можете да го видите, когато посетите секцията с промоции в официалния уебсайт на букмейкъра, където има пълни обяснения за взимане и разиграване на бонуси.

Да, има опция, с чиято помощ да се откажете от бонус, който сте взели. Това обаче не е много добър вариант, тъй като постигнатите печалби със съдействието на допълнителната премия ще бъдат автоматично анулирани от системата. Имате възможност въобще да не взимате бонус.

В случай, че кандидатствате за бонус в 1xBet, но не го получите, е желателно да активирате чата на живо, където ще можете да попитате поддръжката, какво се случва с усвояването на дадена оферта. Персоналът на компанията ще Ви обърне нужното внимание и ще Ви съдейства.

На този етап не сме срещали подобни оферти, но няма да се учудим, ако в най-скоро време привържениците на живото казино се сдобият със специални бонуси и отстъпки. В този ред на мисли Ви съветваме да проверявате за новите неща в сайта на букмейкъра.

Такъв бонус за сега не се предлага. Компанията има изисквания към клиентите си, да направят депозит, за да вземат бонус. Ако се появи нещо ново на хоризонта, ще Ви информираме.

5/5 - (14 votes)
Back to top button