1xBet Бонуси

1xBet Бонуси

1xBet Бонуси за 2019

Изобилие е думата, която описва най-добре предложенията на руския сайт за залози 1xBet и тази дума е напълно подходяща да опише и промоциите на оператора, които включват до 200 лв. бонус за нов клиент, както и редица други оферти. Предложенията на букмейкъра са изключително примамливи и си заслужава да прочетете за тях.

Бонус за първи депозит

Бонусът за първи депозит, който е предназначен за новите играчи в сайта, е най-щедрата оферта на букмейкъра. Бонусът е в размер до 200 лв., като се дава 100% от депозираната сума. Тоест, депозирайки 200 лв., получавате 200 лв. бонус. Не е нужно да правите каквото и да било за да получите парите – нито да въвеждате промоционални кодове, нито да правите определени залози. Просто депозирайте и парите автоматично ще попаднат по сметката ви.

Разбира се, както и при всяка друга оферта за нови клиенти на пазара, ще трябва да изпълните определени условия, за да направите т.нар. “превъртане“ на бонуса. Но и в това отношение изискванията на 1xBet са по-добри за играчите спрямо другите оператори, тъй като бонусът трябва да бъде превъртян само 3 пъти. Условието е обаче това превъртане да стане чрез акумулаторни залози с минимум три селекции. В момента, в който изпълните това условие, ще получите право да изтеглите бонуса си и натрупаните с него печалби.

Други промоции на 1xBet

  • Щастлив петък“ – В допълнение към бонуса за нови клиенти, много подобен бонус ще можете да вземете всеки петък! Просто трябва да направите депозит в този ден от седмицата и ще получите отново 100% депозитен бонус до 200 лв., като и в този случай правилата за превъртане са същите – 3 х размера на бонуса на акумулатори с минимум 3 селекции.
  • Сряда х2“ – Тази промоция е валидна само за участвалите в промоцията “Щастлив петък“. Ако в петък направите депозит, а след това в понеделник и вторник направите поне по 5 залога, то в сряда отново ще можете да вземете стопроцентов бонус до 200 лв., при който важат вече добре познатите ви правила за превъртане.


  • Късметлийски ден“ – Възможност да спечелите до 500 промоционални точки всеки ден!


  • Надиграйте 1xBet“ – Тази оферта е насочена специално към раздела с игри на букмейкъра – “1xGames“ и ви дава възможност всеки понеделник да вземете до 200 лв. бонус след депозит (и в този случай бонусът е равен на депозита), като след това парите трябва да бъдат превъртяни 30 пъти на игрите в споменатия раздел.


  • Бокс WBSS“ – Залагайки на определени боксови мачове, имате възможност да си спечелите пътуване до Лас Вегас.


  • Пролетна лотария“ – От тази промоция пък имате възможността да спечелите нов спортен автомобил и други ценни награди.


  • Промоция за залози на Серия А – Със залозите си на мачовете от италианското Калчо ще печелите специални точки, с които можете да си спечелите луксозен автомобил, лаптоп или смартфон.


  • Промоция за залози на Световното в Русия – Подобна промоция, при която като награди има общо 3 автомобила и 300 смартфона.

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker