Как се тегли от Ефбет?

Въпросът за тегленето на пари от онлайн букмейкърите вълнува много играчи. Доста хора смятат, че това ще бъде сложен процес, но с наличните онлайн разплащателни методи в днешно време няма никакъв проблем да изтеглите пари от сметката с в някой сайт за спортни залози.

Когато сте влезли в акаунта си в Ефбет, натиснете върху потребителското си име горе вдясно на екрана. От отворилия се нов диалогов прозорец изберете менюто „Депозити и Тегления“. След това отидете на раздел „Тегления“ и изберете начина на плащане, чрез който желаете да изтеглите пари от вашата сметка в Efbet. В полето „Тегления сума“ напишете желаната от вас сума за теглене в цифри – например ако желаете да изтеглите 100 лева, напишете 100. В последното поле от раздел Тегления Въведете паролата си от Efbet и натиснете бутона „Направи тегления“, за да дадете заявка за теглене.

В раздел „Чакащи тегления“ може да следите дали вашето теглене е в процес на обработка или вече одобрено. Когато екипът на Ефбет приеме вашето теглене, в този раздел няма да бъде изписано, че сте правили теглене от сметката си.

В Ефбет имате възможност да правите теглене по банков превод, Epay.bg, Изипей, Скрил и кредитни/дебитни карти. Ако вкарате пари чрез Скрил, ще може да теглите с този метод. Същото важи и ако направите депозит чрез дебитна карта.

Регистрация + 200 лева Бонус

ЕФБЕТ Регистрация

4.7/5 - (15 votes)
Back to top button