Как се тегли от Ефбет?

Как се тегли от Ефбет?
Оценете тази публикация

Въпросът за тегленето на пари от онлайн букмейкърите вълнува много играчи. Доста хора смятат, че това ще бъде сложен процес, но с наличните онлайн разплащателни методи в днешно време няма никакъв проблем да изтеглите пари от сметката с в някой сайт за спортни залози.

Когато сте влезли в акаунта си в Ефбет, натиснете върху потребителското си име горе вдясно на екрана. От отворилия се нов диалогов прозорец изберете менюто „Депозити и Тегления“. След това отидете на раздел „Тегления“ и изберете начина на плащане, чрез който желаете да изтеглите пари от вашата сметка в Efbet. В полето „Тегления сума“ напишете желаната от вас сума за теглене в цифри – например ако желаете да изтеглите 100 лева, напишете 100. В последното поле от раздел Тегления Въведете паролата си от Efbet и натиснете бутона „Направи тегления“, за да дадете заявка за теглене.

В раздел „Чакащи тегления“ може да следите дали вашето теглене е в процес на обработка или вече одобрено. Когато екипът на Ефбет приеме вашето теглене, в този раздел няма да бъде изписано, че сте правили теглене от сметката си.

В Ефбет имате възможност да правите теглене по банков превод, Epay.bg, Изипей, Скрил и кредитни/дебитни карти. Ако вкарате пари чрез Скрил, ще може да теглите с този метод. Същото важи и ако направите депозит чрез дебитна карта.

Може да прогнозирате и да залагате при избрани от Вас букмейкъри.