Как се верифицира акаунт в ефбет?

Ефбет е сред най-добрите онлайн букмейкъри, достъпни на територията на Република България. След регистрация на сайта www.efbet.com и депозит на средства можете да залагате на спортни събития, да играете казино игри и виртуални спортове.

Има няколко неща обаче, които вие трябва да направите след регистрирането на сметка. Трябва да активирате вашия акаунт и да изпълните процеса по верификация. Така ще сте спокойни, че когато решите да теглите пари ще може да го направите или пък от Ефбет няма да затворят вашата сметка.

Когато приключите с регистрацията в Ефбет, отворете вашия и-мейл адрес, посочен при регисрирането. На пощата си трябва да сте получили писмо от екипа на Ефбет, съдържащо линк за потвърждаване и активация на вашия акаунт в букмейкъра. Ще видите линк от сайта на efbet, върху който трябва да цъкнете. Кликнете на линка и ще бъдете пренасочени към сайта на Ефбет, което ще означава, че вашият акаунт е активиран и след това може да направите депозит.

Другото важно нещо след регистрация е да верифицирате вашата сметка. Всеки букмейкър изисква верификация на акаунта, за да установи, че собственикът на сметката е реален човек и данните не са измислица. След верифициране на акаунта вие ще може да теглите средства, а ако опитате преди това е на 90% сигурно, че от букмейкъра ще искат потвърждение на личните ви данни и няма да успеете да изтеглите пари.

Как се верифицира акаунта в Ефбет?

Това е много лесен процес, който просто изисква да изпратите сканирано цветно копие на личната си карта или копие от шофьорската ви книжка. Също така може с добра камера на телефона си да снимате личните си документи и да изпратите снимките на и-мейла на Ефбет.

Също може да се изиска да изпратите цветно копие от лицевата част на картата, която сте използвали за депозит или пък екранна снимка на акаунта ви в Skrill. С бутона Print Screen на клавиатурата може да направите такава снимка.

Дали процесът по верификация е бил успешен ще трябва да изчакате няколко часа отговорът на екипа на Ефбет. Ако сте направили всичко по-правилния начин и личните ви данни съвпадат с тези от акаунта, надали ще имате проблем с верификацията на сметката си в Ефбет.

Акаунтът се верифицира само веднъж и това е достатъчно, за да може да залагате с години напред в букмейкъра. Бъдете сигурни, че потвърждавайки вашата самоличност няма да има никакви спънки в опитите ви да теглите вашите печалби.

Регистрация + 200 лева Бонус

ЕФБЕТ ВХОД

4.4/5 - (24 votes)
Back to top button