Как да си направим сметка в Efbet?

Ефбет е сред най-добрите букмейкъри в интернет и много лесно може да залагате в него. Изисква се единствено откриване на сметка, което ви задължава да си направите регистрация. Преди регистрация всеки се пита дали това е нещо сложно и много хора нямат доверие на сайтовете за спортни залози, но това не трябва да е така, тъй като всички данни, които потребителите предоставят, се пазят много добре и никой освен екипа на букито няма достъп до тях.

Регистрацията в Efbet се прави за минути и ние ще ви представим какви са основните стъпки за регистрация, които трябва да следвате.


Стъпка 1: Отворете официалния сайт на букмейкъра. Напишете в браузъра на вашия компютър efbet.com или в гугъл напишете Ефбет и ще видите сайта на първо място в откритите резултати.

Стъпка 2: Когато се зареди сайта на Ефбет, в спортния букмейкър в горния десен ъгъл ще видите бутона „Регистрация“. Цъкнете върху него и е време за следващата стъпка.

Стъпка 3: Тази стъпка е най-важна. Когато се зареди новия прозорец, вие ще видите полета за попълване на личната информация като Име, Фамилия, ЕГН, Държава, Град, Адрес, потребителско име, парола и т.н. Внимавайте при попълването да не допускате правописни грешки!


При регистрация в Ефбет може да въведете EfBet промоционален код – 10598 в обозначеното за това поле, но това не е задължително а е препоръчително. Пак ще може да вземете бонус за нов клиент, който е много примамлив.

ЕФБЕТ Регистрация

Така изглежда страницата за регистрация ЕФБЕТ и можете да се регистрирате с директен клик.

blank

blank

Efbet предлага за новите клиенти страхотен бонус до 100 лева. Този бонус обаче може да получите само след откриване на сметка и депозит. Когато завършите регистрацията си в букмейкъра, направете вашия първи депозит и може да вземете бонус 100% от депозираните от вас пари до 100 лева.


След като вече имате регистрация е необходимо да направите ДЕПОЗИТ.

Ето как става това…

blank

Как се депозира в ЕФБЕТ?

5/5 - (9 votes)
Back to top button