Survivor - Безплатна Игра с прогнози на Palms Bet

Необходимо е да се логнете с потребителско си име в palmsbet.com, за да участвате в играта!

SURVIVOR


1. Регистрация в Palmsbet.com

2. Направете залог в която и да е секция в palmsbet.com

3. Прогнозирайте правилно 10 последователни спортни събития

4. Печелиш голямата награда от 1000лв

Безплатна Игра Survivor в Palms Bet с 1 000 лв. награда

Месец май 2019 г. донесе нова страхотна промоция на играчите в букмейкъра Palms Bet. Тази промоция предлага награда от 1 000 лв., а още по-важното е, че участието в нея е безплатно.

 

Самата игра е кръстена “Survivor“ и няма нищо общо с останалите видове промоции в букмейкъра. В нея могат да участват всички регистрирани потребители без да се налага да плащат нищо, но има условие да са поставили най-малко един залог за последния месец.

 

Играта представлява надпревара между познавачите на футболните залози и, за да си заслужите споменатата голяма награда от 1 000 лв., трябва да познаете 10 поредни мача.

 

За една точна прогноза се присъжда 1 точка и основната ви цел е да съберете 10 точки.

 

Трудната част обаче е, че всяка една грешна прогноза ви връща на кота нула. Така можете да достигнете до 9 поредни успешни прогнози и да сбъркате последната, което определено би боляло много. Не забравяйте да дадете прогноза в рамките на 5 дни от предишната, защото в противен случай точките ви също се зануляват.

 

Най-добрата стратегия обаче е да давате прогнози всеки ден, за да не изоставате от останалите играчи. Нашият съвет е да пропускате ден, единствено ако наистина не откривате нищо, което си заслужава да се заложи. Трябва да сте наясно, че имате право на една прогноза на ден.

 

Тъй като все пак това е надпревара между играчите, голямата награда от 1 000 лв. ще спечели единствено играчът, който първи достигне до актив от 10 пункта. Само един клиент ще спечели парите, а, ако се случи двама или повече играчи да се изкачат до върха на стълбичката по едно и също време, наградата няма да се раздели, а ще се даде на този, който по-рано е направил своята прогноза.

 

Ако вие сте този топ познавач, който достигне до печалбата, ще трябва да заложите цялата сума от 1 000 лв. на един спортен залог. Ако този грамаден залог спечели, вие ще вземете нетната печалба от залога.

 

Плановете на компанията са тази игра да продължи в дългосрочен план, така че след като някой спечели наградата всички резултати до момента ще бъдат занулени и играта ще бъде подновена отначало.

 

Освен страхотни условия и никаква финансова обвързаност, играта Survivor разполага и с една чудесна страница в сайта, в която има класиране, информация за вашите прогнози, меню за правене на прогнозите, секция с официални резултати, правила и помощ.

4.4/5 - (7 votes)
Back to top button