Регистрация Bet365, BetFair, Efbet, 1xBet и WinBet

Регистрацията в BetFair е една лесна задача и отнема само няколко минути. Отделеното време и включването в играта може да ви донесе много добри месечни приходи, както и много забавление ако сте фен на спортните залози.

За да започнете вашата регистрация е необходимо да следвате написаните от нас стъпки.

Първото нещо което трябва да направите е да посетите сайта на Бетфаир или да кликнете на изображението

blank

 След като влезете в BetFair е необходимо да кликнете в горния десен ъгъл , където ще видите линк ,, РЕГИСТРАЦИЯ ,,

Веднага след натискането на бутона ,, РЕГИСТРАЦИЯ ,, ще Ви се отвори нов прозорец в който трябва точно и коректно да попълните вашите данни. Прозореца който ще видите изглежда така:

blank

blank

Разбира се Вие си попълнихте коректо данните и всичко вече ОК. Сега вече е необходимо да направите деопзит и може да започнете да залагате на любимите си футболни и спортни срещи онлайн. За да направите депозит е необходимо следното нещо:

След като вече сте влезли в системата на BetFair ( БетФаир ) в горния десен ъгъл ще видите линк ,, ДЕПОЗИТ ,, и веднага след това ще ви се отвори формаза депозиране …

Препоръчваме ви да използвате ДЕБИТНА или КРЕДИТНА КАРТА за вашите депозите и теглене на натрупаните печалби.


ВАЖНО!!! При първоначален депозит БетФаир ще ви изпратят промоционален бонус от 100 % , тоест ще ви бъде даден бонус равен на депозираната сума. Максималният начален бонус който може да вземете е 200 лева.

ПРИМЕР: 

При депозит от 20 лева вие получавате още 20 лева бонус.

При депозит от 50 лева вие получавате още 50 лева бонус.

При депозит от 100 лева вие получавате още 100 лева бонус.

При депозит от 200 лева вие получавате още 200 лева бонус.

Това не са всички бонуси които ще получите от букмейкъра. С течение на времето ще получавате най различни парични бонуци, както и много други кодове за игри и за различни турнири. Повече за бонусите може да видите в секция БОНУСИ.

Посети BetFair

 

5/5 - (1 vote)
Back to top button