Betfair България

Betfair

Betfair България – Пълно ревю, регистрация, спортна борса, бонуси, мобилни залози и други.

BetFair Регистрация, бонуси и топ коефициенти за нови играчи. Регистрация от ТУК !!!
Общ рейтинг 92%

Betfair обща информация

Betfair е онлайн компания за спортни залози, която е създадена преди почти две десетилетия. Тя стана световноизвестна веднага след създаването си, благодарение на гениалната и революционна идея, която днес наричаме “борса за залози“. Когато на предприемача Андрю Блек му хрумва идеята, че може да се направи сайт, в който играчите да залагат помежду си, това е не само непознато за индустрията, но и дори е изглеждало като немислимо по това време.

Днес обаче борсата за залози на Betfair се утвърди като предпочитан начин за залагане и отдавна е в Топ 5 на най-посещаваните бетинг сайтове в света. От 2013 г. насам пък паралелно с борсата в сайта функционира и раздел с добре познатите ни фиксирани залози. Компанията има специална версия за България, която е лицензирана от ДКХ и в която се предлагат няколко вида промоции. За съжаление, във версията за България отсъстват казино игрите, каквито също предлага Betfair по света, тъй като лицензът от ДКХ обхваща единствено спортните залагания. Но, ако със залозите на спорт се изчерпват вашите хазартни интереси, това може да бъде страхотен избор за вас и прочитането на информацията за сайта в следващите редове със сигурност ще ви бъде интересно!

Как да се регистрираме в Betfair?

Бутонът “Отвори сметка“ в горния десен ъгъл на сайта очаква нерегистрираните потребители. Създаването на регистрация в Betfair не изисква извършването на никаква сложна дейност – всичко, което трябва да направите, е да попълните около 10-15 полета, които са необходими за откриването на сметката, след което да потвърдите регистрацията си с бутона в дъното на страница и да изчакате получаването на писмо в електронната си поща, изпратено от оператора. В това писмо ще откриете линк, който служи за активиране на сметката.

Имайте предвид, че при попълването на бланката за регистрация ще трябва да въведете лична информация като дата на раждане, ЕГН и адрес, но това не бива да ви притеснява по никакъв начин, тъй като Betfair разполага с едни от най-усъвършенстваните технологични решения в областта на сигурността, така че данните ви са напълно защитени.

Как да депозираме в Betfair?

Влезте в профила си като въведете избраното потребителско име и парола при откриването на сметка и след това в горния десен край на сайта потърсете надпис “Депозиране на средства“.

Оттук нататък ви остава единствено да изберете по какъв начин искате да депозирате, колко пари искате да депозирате и да въведете паролата си.

Само от €5 започват депозитите в Betfair, ако изберете да го направите през българския електронен портфейл Epay.bg. От €6 пък стартират депозитите при най-популярния разплащателен метод – дебитни и кредитни карти. При банковите преводи минималната сума е €15, а при депозитите чрез Skrill – €15.

На какво можем да залагаме в Betfair?

Както вече стана ясно, българската версия на Betfair към момента не предлага други хазартни услуги, освен спортните залози и производните им залози на живо.

blank

За сметка на това, имате избор от два коренно различни начина, по които да поставяте залозите си:

 • Залози в спортна борса

 • Залози с фиксирани коефициенти

Тези от вас, които нямат опит с играта в спортна борса, вероятно ще имат известни трудности, докато свикнат, но след като веднъж свикнат ще се наслаждават на един цял нов свят в залозите, който им е бил непознат до сега и който крие страхотни предимства като:

 • По-големи печалби

 • “Срещу“ залози, тоест залози против даден пазар

 • Възможността да съпоставиш прогнозите си с тези на другите играчи

blank

Накратко, в борсата на Betfair получаваме единствена по рода си платформа, в която играчите залагат един срещу друг, правейки залози “За“ и “Срещу“. Например, ако вземем залог “Манчестър Юнайтед“ на пазара за шампион на Англия, някои хора смятат, че “Червените дяволи“ ще спечели първенството, докато други са на мнение, че няма да успеят да вземат първото място. Така, всеки може да заложи както “За“ титла на Манчестър Юнайтед, така и “Срещу“. Това е един от уникалните инструменти на борсата – можем да правим “Срещу“ залози, каквито не се предлагат в сайтовете с фиксирани коефициенти.

Ако все пак предпочитате фиксираните коефициенти, Betfair вече предлага и такава услуга, но трябва да ви предупредим, че печалбите при нея са по-ниски, отколкото са в борсата.

Борсата като цяло обикновено предоставя най-високите печалби на пазара, тъй като в нея няма “букмейърски марж на печалба“. Има единствено скромна комисионна, която се начислява върху нетната печалба от успешните залози (стартовият процент на комисионната е 6%, като тя намалява с течение на времето).

Какви бонуси предлага Betfair?

Списъкът с промоциите на Betfair е дълъг и съдържателен, като той включва безрисков залог за €20, като, според условията на промоцията, ако поставите залог за тази сума (или по-голяма) и той се окаже неуспешен, ще получите възстановяване на парите си.

blank

Ако пък предпочитате залаганията с фиксирани коефициенти, ще получите до €100 депозитен бонус.

Има и други бонуси като:

 • Безрисков първи залог “Срещу“ (борса)

 • Намалена комисионна за български мачове (борса)

 • Седмичен бонус в размер на €10 (фиксирани коефициенти)

 • Бонус при драматично загубен баскетболен залог (фиксирани коефициенти)

Залози от мобилни устройства в Betfair

Възможностите за залози от мобилни устройства в британския оператор включват:

 • Android и iOS Отделни приложения за борсата и фиксираните коефициенти

 • Останалите операционни системи – Мобилна браузър версия

5/5 - (13 votes)
Back to top button