Betfair Мобилни залози

Betfair Мобилни залози

Betfair мобилна версия и апликации

Betfair Мобилни залози

Betfair е един от най-големите и най-утвърдени онлайн букмейкъри около нас, така че не е изненада и че тяхното мобилно приложение е едно от най-добрите. Всъщност, най-правилно е да се каже техните мобилни приложения, защото то не е само едно – световният хазартен гигант поддържа две апликации – една апликация за спортни залози и една апликация за спортна борса. Има дори и други приложения, но те са за услуги, които не се предлагат за българския пазар, така че тях няма как да ги използвате – става въпрос за приложения за казино, покер и други услуги, за които Бетфеър няма лиценз от ДКХ.

Ако се чудите защо Betfair са избрали да предлагат две приложения за спортни залози, то обяснението трябва да започне с това, че в букмейкъра се предлагат две коренно различни услуги за спортни залози, които са напълно независими една от друга. И, макар във версията за компютри двете услуги да са поставени в един и същ сайт, то компанията е избрала да ги раздели в мобилната версия, за да не обърква клиентите. В едната услуга, британският хазартен оператор предлага традиционни залози с фиксирани коефициенти, докато в другата си услуга сайтът предлага това, с което е най-известен – борсата си за залози, при която коефициентите се определят от самите клиенти и те залагат помежду си.

И двете апликации са високо оценявани от потребители, като доказателство за това е оценката им в App Store 4.6. Високата оценка се дължи на бързото зареждане и изобилието от функции, чрез което не губите нищо в сравнение с времето, което прекарвате в залози в Бетфеър от вашия компютър или лаптоп.

Как да инсталираме приложенията?

Приложенията могат да се инсталират както на Android смартфони, стига те да са с версия 4.0.3 или по-висока, така и на iOS смартфони, стига те да са с версия 8.0 или по-нова.

Максимално улеснено е свалянето на апликацията за iOS устройства, тъй като те могат да бъдат открити в официалния Apple магазин и да бъдат свалени, следвайки добре познатата ви процедура, която сте следвали при инсталацията на което и да е друго приложение от App Store.

Една идея е по-сложна процедурата при Андроид, тъй като заради политика на Гугъл апликацията не може да се намери в Гугъл Плей и поради тази причина трябва да се инсталира от браузъра на вашето устройство, където трябва да отворите сайта на букмейкъра. Най-горе в сайта му ще видите бутон “Изтегли“, който е именно за сваляне на приложенията. Когато натиснете на бутона, в браузъра ви ще се зареди нова страница, където ще видите линкове за изтегляне в зелен цвят. След това, просто потвърдете, че позволявате да се инсталира приложение от неизвестен източник, и то ще бъде добавено към менюто на телефона ви.

Можем ли да играем без да сваляме приложенията?

Да, ако имате устройство, което не е с IOS или Андроид операционна система или просто не желаете да затрупвате телефона си с приложения, можете да продължите да използвате мобилния сайт от браузъра си. Избирайки тази опция, вие няма да бъдете ощетени с нищо в сравнение с използващите приложенията.

5/5 - (10 votes)
Back to top button