Betfair Бонуси

Betfair Бонуси

BetFair Бонуси за 2019

Световният букмейкър Betfair предлага изобилие от бонуси, от които могат да се възползват както феновете на борсата за залози, така и тези играчи, които предпочитат залозите с фиксирани коефициенти.

Бонуси за първи депозит

Още при регистрацията си ще можете да изберете дали да вземете бонус в размер на 20 евро, който се дава при заложени €20, или бонус до 100 евро, който се дава на части от по 10 евро при изпълнението на определени условия. Това става чрез попълване на полето “Промо код“ при регистрацията. Betfair е единственият спортен оператор, който дава на своите клиенти право на избор измежду две промоции. При това в никакъв случай не е без значение коя от двете ще изберете, тъй като те са с различни правила и трябва да прецените коя ще бъде по-подходяща за вас спрямо залозите, които се очаква да правите.

За начало да кажем, че и двете оферти важат за раздел “Спорт“. Първата от тях – “Залог €20, Бонус €20“ – е с доста прости за разбиране правила, които стават ясни още от прочитането на името на промоцията. В момента, в който направите залог за €20 със ставка не по-малка от 1.20, по вашата Betfair сметка ще бъдат преведени 20 евро като бонус, като той трябва да бъде превъртян три пъти.

Промо кодът, който трябва да попълните при регистрацията си, ако искате да вземете бонуса “Залог €20, Бонус €20“ е ZSKACC.

Малко по-завързани са условията на другата промоция, от която можете да вземете общо до 100 евро бонус. При нея се процедира така – след всеки пети поставен единичен залог за 5 евро (с поне 1.50 коефициент), играчът получава 10 евро като бонус. Това може да се повтори общо 10 пъти и така играчът да вземе в крайна сметка като бонус общата сума от 100 евро.

ZBAF01 е промо кодът, който трябва да използвате при регистрацията си, ако предпочитате тази промоция.

Отделно от двата бонуса за “Спорт“, “Спортна борса“ разделът предлага свой собствен бонус за нови клиенти, който е независим от останалите и може да бъде взет от всеки един играч, независимо дали той е използвал някоя от другите промоции. Този бонус е с възможно най-простите условия – играчът прави борсов залог за 20 евро или по-голяма сума и получава €20 в случай, че борсовият му залог загуби.

Други бонуси в раздел “Спорт“

Няколко са другите промоции за фиксираните коефициенти на сайта, които си заслужават нашето внимание:

  • 10 евро седмичен бонус – Направете в рамките на една седмица акумулаторни залози с минимум 4 мача във фиша на обща стойност 25 евро или повече и ще получите 10 евро като седмичен бонус.

  • Компенсация за загубени залози на баскетболни мачове – Ако заложите на баскетболен сблъсък от NBA или ACB и отборът, на който сте инвестирали парите си, води в резултата след края на 3-ата четвърт, но в края на краищата загуби мача, залогът ви ще бъде възстановен.

  • Текущи промоции за актуални събития – Например, €10 бонус, когато заложите €20 на предстоящ важен футболен мач, или €10 бонус за залози на живо при €30 заложени на голям тенис турнир. Раздел “Промоции“ в сайта ще ви запознае с всички актуални оферти.

Други бонуси за “Спортна борса“

Играчите в борсата също не остават без допълнителни бонуси:

  • 5 обратно при загубен залог – Освен бонуса за нов клиент, който представлява безрисков залог до 20 евро, допълнително имате право на участие и в тази промоция, при която ще получите обратно 5 евро при загубен залог за същата сума.

  • 10 обратно при загубен “Срещу“ залог – На още един безрисков залог имате право – това е първият ви залог “Срещу“.

5/5 - (9 votes)
Back to top button