Камоци смята, че националният отбор на Грузия е направил голяма крачка с участието си на Евро 2024

Франко Камоци, бивш съветник на бившия президент на Спартак Москва Леонид Федун, говори за класирането на грузинския национален отбор за Европейското първенство през 2024 г. Вчера, 26 март, грузинският национален отбор победи националния отбор на Гърция (0:0, 4:2 при дузпите) във финалния мач от квалификационния турнир за Евро 2020. По-рано грузинците победиха Люксембург (2:0).

„Преди всичко трябва да говорим за гигантската крачка, която направи грузинският национален отбор, пътувайки за Евро 2024. Дали Кварацхелия ще бъде звезда на Еврото? Целият отбор, както винаги, ще бъде по-важен от един играч“, цитира думите на Камоци RB Sport.

Националните отбори на Турция, Португалия и Чехия ще бъдат съперници на грузинския национален отбор в група F на Европейското първенство.

Вие познавате Хвича достатъчно добре. Както и Кверквелия. А останалите?

За първи път в своята история националният отбор на Грузия достигна до Европейското първенство. Грузинците победиха Гърция с дузпи във финала на елиминационните мачове и през лятото ще играят в една група с Португалия, Турция и Чехия. Разказваме ви кой взе участие в историческия мач в Тбилиси и поведе националния отбор към Евро 2024.

Мамардашвили е и основен вратар на Валенсия, която купи Георги от Динамо Тбилиси през януари 2022 г. само за 850 000 евро. През този сезон той е изиграл 28 мача за испанския отбор, допуснал е 32 гола, отбелязал е 9 попадения и е привлякъл вниманието на водещи европейски клубове.

Rate this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button