„Реал Мадрид“ е готов да предложи на „Ювентус“ 40 млн. евро за трансфера на Камбиасо – Calciomercato

blank

Реал Мадрид се интересува от придобиването на 24-годишния ляв защитник на Ювентус Андреа Камбиасо. Това съобщава Transfer News Live с позоваване на Calciomercato.

Според източника „кралският клуб“ е готов да предложи на „Старата госпожа“ 40 милиона евро за закупуването на италианския играч. Ювентус обаче възнамерява да задържи Камбиасо в състава си, тъй като вижда в него голяма перспектива за бъдещето.

Припомняме, че през този сезон Камбиасо взе участие в 24 мача във всички турнири, в които отбеляза два гола и направи четири асистенции. Настоящият трудов договор на играча с клуба е валиден до лятото на 2027 г. Според информация, предоставена на портала Transfermarkt, пазарната стойност на играча е 15 млн. евро. Apple се върна на лидерската позиция в класацията след седем тримесечия зад Samsung, като отбеляза ръст от 1% на годишна база до 12,4 млн. броя. Samsung зае второто място, отбелязвайки спад от 12% до 10,8 млн. броя, компенсиран от стабилните доставки на S-серията и А-серията от среден клас. Забележително е, че Samsung беше най-големият доставчик през цялата 2023 г. Xiaomi защити третата позиция, въпреки че спадна с 10% до 6,0 млн. единици, подкрепена от положителната динамика в Централна и Източна Европа. Motorola и HONOR допълниха челната петица, доставяйки 2,0 млн. и 1,1 млн. устройства, с изключителни темпове на растеж от съответно 73% и 116% на годишна база.

 

Rate this post
blank

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button