Уест Бромич – Уулвърхямптън прогноза за ФА Къп на 28 януари 2024

Англия - ФА Къп

Неделя, 28 Януари, 2024 год. Начало – 13:45

Срещата може да проследите на живо в efbet

Уест Бромич

Уулвърхямптън

blank

Четвъртият кръг на ФА Къп ни предлага едно от най-зрелищните дербита не само на Мидландс, но и в цяла Англия. Уест Бромич Албиън се изправя срещу локалния си съперник – Уулвърхямптън, в търсене на победа, с която да продължи към следващия етап на състезанието.

По настоящем двата опонента са разделени от 15 позиции, но не участват в една и съща дивизия. УБА води яростен спор за завръщане в елита на Англия и се намира на престижното 5-о място в Чемпиъншип. Дроздоветепрактикуват приятен и резултатен футбол, разчитайки основно на домакинствата си.

Именно ентусиазираната публика на Дъ Хоутърнсще се опита да помогне на Уест Бромич в местното дерби срещу Уулвс. Вълцитесе представят с променлив успех през кампанията, но заемат място в средата на Висшата лига и са спокойни за елитния си статут. Напоследък се забелязва подобряване на резултатите и Уулвс не инкасира поражение в 6 поредни срещи.

Дербитата винаги са изпълнени със заряд и повече емоции, затова един от съветите ми е да потърсите висока линия на картоните. Също така очаквам размяна на голове, която е присъща за мачовете между УБА и Уулвс. За последно те се срещнаха през 2021 г., когато оформиха реми 1:1.

Прогноза: Над 4.5 картона в мача

 1X21XX212-2.5+2.5        
 3.803.502.001.801.251.291.822.08 

Най-високи коефициенти в efbet

5/5 - (1 vote)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button