Бетано Понеделник ➤ бонус всеки понеделник

С играта Бетано Понеделник може да спечелите 10 лева безплатен залог. За да започнете участието си, то е нужно да натиснете върху върху бутона УЧАСТВАЙ и поставите единични залози на живо с минимален коефициент 1.75 за поне 25 лв. Ще получите 10 лв. Безплатен залог, след като залозите ви бъдат уредени. Минималният залог за офертата е 5 лв.

Всеки желаещ може да се запише за участие до Понеделник до 23:50 ч., като офертата важи за залози на мачове, изиграни по време на мисията. Изплащането на всички залози, свързани с мисия, автоматично ще прекрати мисията.

Залозите на живо за една игра са валидни. Множествени залози, системни залози, BetBuilder залози и пазарни залози с марджин 0% не участват в изпълнението на офертата.

Невалидни залози, залози на отменени събития, залози на участници, които не са участвали в събитието или залози на каквото и да е събитие, уредени с коефициент равен на 1,00 по каквато и да е причина, не се включват в стъпката за изпълнение на задачата. Безплатните залози са достъпни в рамките на 3 дни след депозита.

5/5 - (2 votes)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Check Also
Close
Back to top button