Power Boost в WinBet за по-добри коефициенти

Клиентите на УинБет БГ, които са заложили минимум 50 лева през месеците май и юни, могат да се класират за офертата “Power Boost”. Благодарение на нея коефициентите на определени събития се повишават с 5% или 10%.

В секция “Промоции” на сайта са оповестени събитията, които се зачитат за персоналния Power Boost. Изберете едно от тях, поставете отметката за активиране на бонуса и ще получите увеличение на ставката.

 – 5% повишение за коефициенти между 1.50 и 1.99
 – 10% повишение за коефициенти над 2.00

Офертата се използва единствено за единични залози. Прави колонки и системни комбинации не допринасят за участие. Също така персоналният Power Boost не може да се комбинира с други промоции и функции като: 0% марж; Free Bet; Завишен коефициент; Ранно изплащане.

Ако сте активирали опцията за подобряване на коефициента към дадена селекция, тя няма да допринесе за освобождаване на бонус средства.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

5/5 - (1 vote)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button