Награди на стойност 40,000 лева в новия EGT турнир на Уинбет

За трупане на точки в новата слот надпревара на WinBet спомагат единствено игри на EGT Digital. Всеки регистриран клиент, който залага с лични пари, може да се включи в турнира и да се бори за част от наградния фонд.

Състезанието продължава една седмица (до 7 май) и ще раздаде награди на обща стойност 40,000 лева. Освен дневни класирания, ще се състави и генерално подреждане с най-успешните играчи.

За всеки заложени 10 лева на игри на EGT Digital се дава 1 точка. Например, ако поставите залози за 40 лева, получавате 4 точки и се изкачвате по-напред в класирането.

Завършилите в топ 500 в дневните класирания получават безплатни игри за слотове. Те имат фиксирана стойност и са предназначени за определени заглавия.

Най-добрите 200 играчи в турнира печелят парични награди от генералното класиране. Минималното възнаграждение е 10 лева, а максималното – 2500 лева. Средствата попадат в свободната сметка и не са придружени от правила за разиграване.

Наградите от слот турнира на EGT Digital се изплащат в баланса до 12 часа след обявяване на дневното класиране. Ако сте заели призова позиция, но не сте получи бонус, пишете на отдел Грижа за клиенти, който работи денонощно.

5/5 - (1 vote)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Check Also
Close
Back to top button