Дания – Франция: Прогноза от Лига на Нациите за 25 септември 2022

Лига на Нациите УЕФА

Неделя, 25 Септември, 2022 год. Начало – 21:45

Срещата може да проследите на живо в Bet365

Дания

blank

Франция

blank

В неделя среща си дават селекциите на Дания и Франция. Домакините таят надежди за първата позиция, но за целта трябва да победят силния отбор на “петлите”. Дали имат нужните качества, за да го сторят отново, ще споделя моето мнение в превюто.

Преди няколко месеца Дания спечели изненадващо на “Парк де Пренс” с 2:1. Но ако трябва да сме обективни, Франция направи слаба серия в началото на юни поради натрупаната умора в играчите. Дори шансовете Франция да изпадне в Лига B са все още живи.

Към днешна дата Дания заема втората позиция, след като бе победена на два пъти от Хърватия. “Петлите”, от своя страна, са трети с помощта на категоричния успех в четвъртък вечер. Тогава французи се справиха с Австрия и се изкачиха на предпоследното място, което носи оставане в лигата.

Тези мачове през септември се явяват репетиция за идното Световно, а да не забравяме, че Франция е сред фаворитите. Затова очаквам по-силно представяне от гостите в неделя и минимум равенство. Насочвам се към двоен шанс Х2, комбиниран с над 1.5 гола. Ще намерите маркета в Бетуей, придружен от прилична ставка.

Прогноза: Двоен шанс Х2 и Над 1.5 гола

 1X21XX212-2.5+2.5        
 3.403.402.151.661.301.301.752.05 

Топ сайт за спортни залози bet365 спортни залози

Rate this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker