WinBet Бонус игра с награди за 10 млн. лева (през август и септември)

Включете се в новата бонус игра на WinBet Online, чийто награден фонд достига феноменалните 10 млн. лв. Всеки клиент има право на участие, като за целта трябва да се придържа към установените правила и да не ги нарушава.

blank

Играта стартира на 8 август и ще продължи до 30 септември 2022 г. На дневна база ще получавате оферти от УинБет, придружени от правила и изисквания.

След постъпване в профила, ще получите право да завъртите Колелото на късмета. То съдържа награди за 3 млн. лв., които са под формата на:

  • FreeBet за Спорт или Живо Казино;

  • Free Spins за определена слот игра;

  • Кеш бонус (с или без депозит);

  • Предметна награда – 10 броя iPhone 13 Pro.

Ако има условия за депозит, трябва да внесете пари в сметката. Нужно е да преведете минимум 10 лв., използвайки валидните разплащателни методи.

В случай че сте направили залози на стойност 50 лева или повече през предишния ден, ще получите Бонус Вагон. Той може да Ви донесе още по-атрактивни кеш бонуси, безплатни кредити и свободни завъртания.

Всички играчи, които са се сдобили с минимум 30 бонус вагона, участват в жребий за 15 медала от 24-каратово злато.

Ако попаднете сред големите късметлии, които са избрани за печелене на медал, служител на WinBet ще се свърже с Вас. Вие ще изберете по какъв начин да получите наградата си.

5/5 - (9 votes)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker