Играта продължава: Познай мачовете и спечели парична награда

Палмс Бет провежда безплатна игра с прогнози, чийто награден фонд е на стойност 15,000 лева. Ще бъдат раздадени общо 1400 награди, а за да участвате – не се изисква нищо повече от регистрация в букмейкъра.

По време на промоционалния период на играта (27 август – 3 октомври) ще бъдат добавени 76 футболни двубоя. Целта на потребителите е да прогнозират точния резултат и ако познаят – печелят четири пункта. При уцелен изход се дава 1 точка.

В зависимост от акумулирания брой точки, се определя класирането и се раздават парични награди. Първият грабва 2000 лв., вторият – 1000 лв., а третият – 500 лв. Останалите суми варират от 5 до 200 лв. спрямо мястото в подреждането.

Освен печалба, дошла от по-предно класиране, Палмс Бет ще раздава по 5 лв. при познат точен резултат на двете срещи за деня. Бонусът се кредитира в баланса под формата на FreeBet и трябва да се освободи в 30-дневен период.

Задължително е спечелените средства от безплатната игра с прогнози да се разиграят 5 пъти в раздели Спорт и На живо. Зачитат се всички спортни селекции, чийто коефициент е равен или по-голям от @1.50.

Заслужава си да опитате бонус играта на Palms Bet, която не крие риск. Участвате напълно безплатно и ако покажете знания, ще се поздравите с щедра награда.

5/5 - (5 votes)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker