Winbet дава 10% кешбек бонус за Уимбълдън

В периода от 27 юни до 11 юли ще се проведе 134-ото издание на най-стария тенис турнир – Уимбълдън. УинБет подготви специална оферта за почитателите на този спорт, осигурявайки им 10% кешбек при губещи залози на надпреварата. Вижте как да се възползвате от бонуса и какви са условията за разиграване.

Кой се класира за 10% кешбек

Промоцията е валидна за всички клиенти на букмейкъра, които залагат с реални суми на Уимбълдън. Тя ще бъде разделена на два периода – от 27 юни до 3 юли (първа седмица) и от 4 юли до 11 юли. Финалът при мъжете е насрочен за следващата неделя, а след него ще се раздадат съответните бонуси.

Ето повече за класиращите се залози:

  • Няма ограничение на стойността на облога;
  • Няма значение колко е минималният коефициент;
  • Зачитат се единични, системни и акумулаторни залози;
  • Допринасят залози от основните схеми при мъже, жени и двойки;
  • Селекцията трябва да е уредена като непечеливша.

Например, ако през първата седмица на Уимбълдън генерирате губещи залози на стойност 200 лева, ще получите 20 лева кешбек. В случай че cashback сумата е по-малка от 1 лв., няма да се кредитира към баланса.

Условия за превъртане на cashback бонуса

След като онлайн букмейкърът добави бонуса в сметката Ви, трябва да го активирате от страницата “Bonus Box”. Той се добавя в баланса, но е недостъпен за теглене, преди да се освободи.

За тази цел трябва да го заложите минимум 3 пъти на залози на живо с коефициент @1.30 или повече. Имате 7 дни, за да изпълните правилата за превъртане.

Ако покриете условията за разиграване в оповестения срок, печалбата от кешбек бонуса ще се начисли в изтегляемата сметка и ще можете да я получите чрез избран платежен метод.

5/5 - (11 votes)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker