5000 лева награден фонд за финала в Шампионска лига

В събота, 29 май, от 22:00 часа българско време ще се състои финалът в Шампионска лига между съставите на Манчестър Сити и Челси. Тимът на Пеп Гуардиола е фаворит в битката, но лондончани ще се опитат да завоюват втори трофей в надпреварата. Специална прогноза за двубоя ще намерите във Fbet.

Предвид огромния интерес към събитието и очакваните купища залози, PalmsBet организира бонус игра с награди на стойност 5000 лв. Ще се раздадат 333 печалби, изтеглени чрез генератор на случайни числа.

За да се класирате за играта, трябва да направите квалифициращ залог на Манчестър Сити – Челси. Важно е да изберете селекция със ставка @1.30 или повече и да заложите най-малко 10 лева.

Зачитат се пре-мач и лайв залози, които са уредени като печеливши или губещи. В случай, че клиентът е използвал Кеш-Аут, няма да се класира за играта.

На 30 май от 20:00 часа ще се проведе тегленето на всички късметлии. Можете да го проследите на живо в новинарския сайт на Палмс Бет или във фейсбук страницата на оператора.

Разпределението на наградите се осъществява на следния принцип:

  • 1 награда х 250 лева;

  • 1 награда х 150 лева;

  • 1 награда х 100 лева;

  • 10 награди х 50 лева;

  • 100 награди х 20 лева;

  • 200 награди х 10 лева.

Паричната печалба от играта Мега дерби се добавя в неизтегляемата сметка на участника. За да се превалутира в изтегляема, необходимо е да се разиграе общо 5 пъти в спортната секция. Например, ако грабнете 20 лв. бонус, за да заявите изплащане – задължително е да генерирате залози на стойност 100 лв. или повече в Palms Bet.

5/5 - (11 votes)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker