Ново от Palms Bet: Въображаеми футболни дуели

Букмейкърът Palms Bet представи нова функция в онлайн платформата си. Тя е насочена към любителите на футболни залози, които търсят по-нестандартни предложения.

Футболни дуели представлява виртуално противопоставяне на отбори, участващи в различни двубои. Например в днешния тираж букмейкърът е добавил дуел между Черно море и Евертън. На Моряци им предстои шампионатна визита на ЦСКА 1948, докато карамелите домакинстват на Тотнъм.

Залагащият избира измежду три възможности – 1, Х или 2. Печели този тим, който отбележи повече попадения в своя двубой. Ако Черно море вкара два гола на ЦСКА 1948, а Евертън се разпише само веднъж във вратата на шпорите – печели българският отбор. В случай, че двата състава не успеят да се разпишат или реализират сходен брой голове, присъжда се равенство.

Услугата е достъпна за всички клиенти на Палмс Бет, които разполагат със сметка и наличен баланс. Може да се участва единствено на сингъл при минимален облог от 0.50 лева на талон.

Задължително е залогът да се постави преди началото на двете срещи, а селекцията се урежда веднага след приключването им.

Въображаемите дуели са ограничени до два на ден и се добавят сутрин. Ще ги откриете в секция Спорт, непосредствено под електронния фиш.

5/5 - (10 votes)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker