Турнир “Висша лига” с награди за 55,555 лева в WinBet

УинБет организира специален турнир за залагащите на Висшата лига, който включва всички мачове до края на кампанията. Играчите трупат точки, базирани на печелившите им залози, изкачват се в класирането и печелят парични награди.

blank

Състезанието е достъпно за всички клиенти с WinBet регистрация, които залагат с пари от личния си баланс. Не се зачитат залози, направени с бонус суми, фрийбет или кешбек. Можете да прогнозирате всеки мач от английското първенство, а към точковия актив се добавя единствено чистата печалба от залога. Например при заложени 200 лева на маркет с коефициент @3.00 – печелите 400 точки за класирането.

Зачитат се единични залози на мачове от Висшата лига, поставени пре-мач или на живо. Няма допълнителни рестрикции за минимална ставка, класиращи се маркети и брой участващи залози, но селекцията не бива да се затваря с Кеш-Аут.

Освен от печелившия залог, можете да спечелите точки от класирането за най-голяма нетна печалба на съответния двубой. Първите 50 грабват от 20 до 1000 точки, като първите трима печелят допълнително 30, 20 и 15 лева за игра в раздел На живо на WinBet. Бонусът е задължително да се освободи в 7-дневен срок, като се зачитат единични, комбинирани и множествени залози.

В началото на всеки месец ще се определя финалното подреждане за предходния. Завършилите в топ 50 ще спечелят парични суми, които са свободни за изтегляне. Най-голямата награда за март е 2000 лв., но за април и май са предвидени топ печалби на стойност 2500 лв.

На 1-ви юни ще узнаем генералното класиране и имената на големите печеливши. Мега печалбата от турнира Висша лига е 5555 лева, а за 2-ро и 3-то място са осигурени съответно 3000 и 2000 лв.

Припомняме, че WinBet е един от най-добрите букмейкъри за залози на Висшата лига, включвайки в тиражите си всички мачове от шампионата. Освен стандартни пазари като краен изход, първо полувреме и голове, ще откриете опции за прогнозиране на броя корнери, колко картона ще раздаде съдията и кой ще реализира попадение. Колкото по-висок е коефициентът на селекцията Ви, толкова повече точки ще спечелите за турнира.

5/5 - (10 votes)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker