WinBet Sport Open: Включи се в надпревара за 100,000 лева

WinBet организира турнир за феновете на спортните залози, с който ще бъдат раздадени награди за 100,000 лв. Продължителността на “Sport Open” e от 30 януари до 1 март, като ежедневно ще се съставя таблица с най-големите познавачи в сайта. Какви са условията за участие и как да спечелите парична награда от състезанието, разказваме в статията.

Как да участвам в EGT турнира

Турнирът е достъпен за потребители с WinBet регистрация, които имат активен баланс. Ако все още не сте се присъединили към букмейкъра, направете го чрез попълване на кратък формуляр. След това внесете минимум 10 лева в игралната сметка и започнете да залагате на живо.

Зачитат се единствено Live залози, направени със собствени средства. Не са наложени ограничения за избрани спортове, пазари и минимален облог. Можете да участвате с единични и множествени селекции, без да се съобразявате със стойността на коефициентите им.

Ако залогът е уреден като успешен, печелите точки за играта, които се изчисляват чрез следната формула:

Точки = Нетна печалба * Коефициент

Ако сте заложили 100 лева и сте спечелили 500 лева, ще получите 2000 точки за турнира.

Жребии и награди

Ежедневно ще се съставя класиране с участниците, събрали най-много точки. Печелят 50 играчи, като 20 от тях се сдобиват с парична печалба, а останалите 30 получават безплатни завъртания за видео слот.

Стойността на печалбите варира от 20 до 2000 лева. Подробна таблица с наградите ще откриете в промоционалния раздел на WinBet.

На 1 март 2021 г. ще се оформи генерално класиране с най-добрите 120 залагащи на спорт. Първите трима ще получат съответно 10000, 3000 и 2000 лева.

В случай на равенство в точките, по-напред се класира потребителят с по-голяма чиста печалба.

Безплатните завъртания, спечелени от WinBet Sport Open, са валидни за играта The Champions на Pragmatic Play. Стойността им е фиксирана на 0.50 лева, а срокът за изискване и усвояване е 7 дни. Спечелената сума чрез тях попада в свободния баланс и не се разиграва.

Пожелаваме Ви успех и много печалби със спортния турнир на УинБет!

5/5 - (10 votes)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker