Тройно повече безплатни завъртания в понеделник

Всекидневните промоции в WinBet продължават да валят! Компанията е подготвила поредна изненада за активните потребители, които внасят редовно в балансите си. В първия ден от седмицата те ще получават 3 пъти повече Free Spins за слотове спрямо стандартната дажба.

blank

Участниците, реализирали депозити през всеки един ден от изминалата седмица, ще утроят броя на безплатните завъртания. Количеството на допълнителните игри зависи изцяло от редовното участие в оператора и какъв е средният залог. Колкото по-често и активно залагате, толкова повече ще са предоставените Free Spins.

Осъществилите депозити в 5 от дните през предходната седмица ще се възползват от удвояване на свободните завъртания. Бонусът се добавя към игралния профил, откъдето следва да се активира и изиграе.

Ако сте захранили акаунта си в 4 или по-малко дни, ще получите само предвидените безплатни завъртания. Напомняме, че това предложение важи за всеки ден от седмицата, но в понеделник са предвидени повече награди, в зависимост от игралния профил.

След като свободните игри бъдат кредитирани към акаунта ви, трябва да ги изиграете до 3 дни. Спечелените средства чрез тях са изтегляеми и не се налага да се освобождават. Можете да ги изтеглите чрез удобен платежен метод или да ги заложите в останалите секции на WinBet.

За коя слот игра са валидни бонус врътките, ще научите в условията на вашата оферта.

При необходимост от повече информация, посетете раздел Промо на компанията или се обърнете към обслужващия екип.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker