Cash Ball джакпот за залози на спорт в Palms Bet

Palms Bet представи най-новото си попълнение в секция Промоции. То е насочено към феновете на спортните залози, които участват активно в тиражите на оператора. Cash Ball е случайно задействащ се джакпот, разделен на три нива, който носи парична печалба на щастливците. В рамките на деня се раздават около 100 кеш награди, като сумата от тях попада директно в изтегляемия клиентски баланс.

blank

Същност на Cash Ball

Cash Ball наподобява джакпотите на EGT и CT Gaming за видео слотове. Разделен е на три левела – бронз, сребро и злато, като последният е с най-висока стойност. Обикновено златният джакпот пада при достигане на 200 лева. Минавайки с курсора на мишката върху съответната сума, ще установите кой е последният късметлия, колко са спечелените пари и каква е топ печалбата до момента.

За да получите шанс за участие в Cash Ball джака, е необходимо да сте заложили най-малко 5 лева на спортни залози. Няма значение дали сте играли на сингъл, или в права колонка, и какви са коефициентите на включените селекции.

На екрана изскача прозорче с Cash Ball играта, която съдържа 30 плочки с емблемата на Palms Bet. Обръщате ги една след друга, докато не се оформи комбинация от 4 идентични символа. Когато това се случи, ще спечелите съответния джакпот и ще получите сведения за актуалната му стойност.

Как се изплаща печалбата

Ежедневно се разпределят до 100 печалби от Cash Ball, като най-често се пада бронзовият джакпот. Парите се добавят към игралната сметка на участника, без да се налага освобождаване. Можете да ги използвате за залози във всички секции на Palms Bet или да ги заявите за теглене.

При неправомерно използване на бонуса или нарушаване на условията му, играчът ще бъде дисквалифициран и ще бъдат иззети спечелените пари от играта.

5/5 - (11 votes)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker