WinBet и Pragmatic раздават 340 награди на стойност 100,000 лева

Новата година стартира с уникални бонуси в сайта на WinBet. Този път облагодетелствани са почитателите на казиното, които играят редовно на Pragmatic Play слотове.

blank

В периода 4.01–17.01 ще се разпределят общо 340 награди, като всеки участник има право на неограничен брой печалби. Условието за участие е да се залага на игри на Pragmatic, като поставеният залог трябва да е не по-малък от 0.50 лева.

Стойността на наградите варира от 20 лв. до 5000 лв. През делничните дни ще се разпределя награден фонд в размер на 5000 лв., докато през уикенда общата сума нараства до 12,500 лв.

Когато посетите слот на Pragmatic Play, в горния ляв ъгъл ще откриете информация колко са оставащите награди за деня. Количеството се обновява точно в 00:00 часа.

Печалбите се изплащат на случаен принцип, без да зависят от игра и заложена сума. Ще се появи информационна табела на екрана, че сте спечелили кеш от новата игра на WinBet.

Средствата се кредитират към свободната сметка на потребителя и не се изисква освобождаване. Можете да ги заявите за теглене или да ги използвате за залагане в останалите раздели на оператора.

В случай, че имате повече въпроси относно бонуса или не сте получили спечелените средства в акаунта, потърсете помощ от отдел Промоции и Оферти чрез лайв чата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker