Bingo Best – най-новото онлайн бинго с мега джакпот

Palms Bet зарадва почитателите на числовите игри с иновативно онлайн бинго. Ще го откриете в секцията Казино, обозначено със значка New”.

blank

Bingo Best е разработка на CT Gaming, достъпна за безплатна игра и за залози с реални средства. Може да се залага на 4 талона, като всеки от тях съдържа 15 различни числа от 1 до 90. Тегленето се стартира от стрелките, разположени в долния десен ъгъл, като се избират 30 числа на случаен принцип.

Ако някое от изтеглените числа присъства на талоните, се маркира със зелен цвят. При съставяне на печеливша линия – печелите сума, равна на посочения коефициент в информационната таблица. Забележете, че в различните талони не е изключено да има повтарящи се числа.

В случай, че с едно число е възможно съставянето на печеливша линия, се допуска теглене на екстра топка. За нея се заплаща сума, която бива предварително определена от системата.

Най-големият плюс на Bingo Best е стойностният мега джакпот. Можете да го спечелите, ако всички числа от даден талон присъстват в списъка с изтеглените. Натрупването на джакпота стартира от 12,500 лв., което превръща бингото в печелившо и изключително потенциално.

От бутона Демо, добавен под заглавното изображение на бингото, се стартира безплатна версия с виртуални средства. Залагате с FUN сума, която се презарежда при рестартиране на играта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker