WinBet раздава Mercedes-Benz GLE по случай предстоящите празници

От 17 до 31 декември ще се проведе бонус игра в онлайн платформата на УинБет, с която ще бъдат раздадени 85 парични награди и Mercedes- Benz GLE за общо 250,000 лева.

blank

В офертата могат да участват клиенти, разполагащи с регистрация в WinBet, които изпълнят условията за класиране. За целта трябва да акумулират залози на определена стойност, за да попаднат в жребия за ежедневните награди.

  • Залози за 100 лева в раздели Слот и Казино на живо ви носят 1 талон за участие.
  • Залози за 50 лева на Спорт Ви носят 1 талон за участие в жребия.

Талоните се генерират от 08:00 ч. до 08:00 ч. и участват в тегленето на другия ден. Всеки потребител има право на една награда в рамките на 24 часа. Можете обаче да генерирате неограничен брой билети, с което увеличавате шансовете си за печалба. Например залози за 250 лева на спортни залози ще ви донесат 5 талона.

Паричните награди през първите дни на играта имат по-ниска стойност – от 100 до 1000 лева, но след това нарастват осезаемо.

Тегленията в периода 25.12 – 31.12 ще включват всички спечелени талони до момента. В последния ден от календарната година ще бъдат изтеглени две парични награди: 1 x 30,000 лева и 1 х 20,000 лева, както и голямата награда – Mercedes-Benz GLE.

Winbet ще се свърже с късметлията чрез посочения телефонен номер в профила и ще го уведоми по какъв начин ще получи автомобила.

Паричните суми се изплащат в свободните баланси на потребителите без придружаващи условия за освобождаване. Те могат да се използват за залози във всички сегменти на сайта или да се изтеглят чрез избран разплащателен метод, като се спазват наложените максимални лимити.

Всеки ден операторът ще раздава по 50 безплатни завъртания за 100 Burning Hot на десетима случайно изтеглени клиенти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker