Palms Bet раздава 1000 лева след Вечното дерби

НЕАКТИВНА ПРОМОЦИЯ

Футболният календар в България завършва по блестящ начин. В петък ще се проведе Вечното дерби между ЦСКА и Левски, а по този повод – в Palms Bet се появи игра с награди за 1000 лева. Участват потребители, които са реализирали квалифициращ залог на сблъсъка, отговарящ на определени условия.

blank

Промоцията е валидна за клиенти, направили предварителен единичен залог на събитието с минимум 20 лв. Необходимо е залогът да се уреди като губещ или печеливш, без да се използва кешаут за предварително затваряне.

Броени минути след приключване на дербито, на официалната фейсбук страница на Palms Bet ще се проведе жребий. Ще бъдат избрани трима късметлии, които ще получат следните награди:

Първа награда – 600 BGN;
Втора награда – 300 BGN;
Трета награда – 100 BGN.

Бонусът се кредитира като безплатен залог и е съпътстван от алгоритъм за освобождаване. Трябва да се заложи еднократно на Спорт или Live в срок до 48 часа.

Приемат се единични и комбинирани залози, без ограничение за ставка и вид на избраните пазари.

Към свободния баланс се добавя само нетната печалба от безплатния залог. В случай, че сте заложили 100 лева на коефициент @4.00, към основната сметка ще бъдат прехвърлени 300 лева.

Пре-мач залози за ЦСКА – Левски се приемат до 17:59 часа на 18 декември, петък.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker