Бързи залози в Palms bet: Умножи облога х10 при 3 познати срещи

Нова игра с прогнози се появи в платформата на Palms bet. Операторът ще събира предвиждания за три мача всеки ден, като ще възнаграждава футболните познавачи с умножаване на залога х10. Какви са условията за класиране и кога ще бъде изплатена наградата, научете в статията.

blank

Как да играя “Бързи залози” в Палмс Бет

Най-важното изискване е да разполагате с регистрация в Palms bet. Ако все още не сте се включили – попълнете формата за присъединяване и се впуснете в диво спортно приключение.

В раздел Бързи залози (линк към него е добавен в менюто) присъстват предстоящите срещи. Играчите могат да избират единствено краен знак 1, Х или 2, без допълнителни маркети. За участие в офертата трябва да се постави облог с реални средства, без да се зачитат фрийбет, кешбек или бонуси.

Следвайте стъпките за участие:

  1. Влезте или си създайте Palms bet акаунт;

  2. Посетете секцията Бързи залози”;

  3. Направете предвиждания за трите предстоящи двубоя (1X2);

  4. Заложете минимум 0.50 лв. от личния баланс;

  5. Познайте трите мача и увеличете залога си х10.

Правила на промоцията

Зачитат се единствено бързи залози, които са реализирани със сума от свободния баланс. Необходимо е да се поставят минимум 0.50 лева, но няма фиксиран максимален облог. Възможно е дадени потребители да получат ограничение на залога до 50-100 лева.

В случай, че една от срещите е отменена или анулирана (не се проведе до 48 часа), залогът се отменя и стойността му се връща в баланса на участника.

При коректно предвиждане на трите мача – залагащите ще умножат х10 своя облог. Например, ако са поставили 20 лв. бърз залог – ще спечелят 200 лева от новата игра на Palms Bet. Печалбата се изплаща мигновено след уреждане на последния двубой.

5/5 - (12 votes)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker