blank blank blank

Бързи залози в Palms bet: Умножи облога х10 при 3 познати срещи

Нова игра с прогнози се появи в платформата на Palms bet. Операторът ще събира предвиждания за три мача всеки ден, като ще възнаграждава футболните познавачи с умножаване на залога х10. Какви са условията за класиране и кога ще бъде изплатена наградата, научете в статията.

blank

Как да играя “Бързи залози” в Палмс Бет

Най-важното изискване е да разполагате с регистрация в Palms bet. Ако все още не сте се включили – попълнете формата за присъединяване и се впуснете в диво спортно приключение.

В раздел Бързи залози (линк към него е добавен в менюто) присъстват предстоящите срещи. Играчите могат да избират единствено краен знак 1, Х или 2, без допълнителни маркети. За участие в офертата трябва да се постави облог с реални средства, без да се зачитат фрийбет, кешбек или бонуси.

Следвайте стъпките за участие:

  1. Влезте или си създайте Palms bet акаунт;

  2. Посетете секцията Бързи залози”;

  3. Направете предвиждания за трите предстоящи двубоя (1X2);

  4. Заложете минимум 0.50 лв. от личния баланс;

  5. Познайте трите мача и увеличете залога си х10.

Правила на промоцията

Зачитат се единствено бързи залози, които са реализирани със сума от свободния баланс. Необходимо е да се поставят минимум 0.50 лева, но няма фиксиран максимален облог. Възможно е дадени потребители да получат ограничение на залога до 50-100 лева.

В случай, че една от срещите е отменена или анулирана (не се проведе до 48 часа), залогът се отменя и стойността му се връща в баланса на участника.

При коректно предвиждане на трите мача – залагащите ще умножат х10 своя облог. Например, ако са поставили 20 лв. бърз залог – ще спечелят 200 лева от новата игра на Palms Bet. Печалбата се изплаща мигновено след уреждане на последния двубой.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker