Предизвикателството започва! Palms bet раздава 50,000 лева на активните потребители

НЕАКТИВНА ПРОМОЦИЯ

На 26 октомври, понеделник, стартира новата игра на букмейкъра Palms bet – “Предизвикателство. Създадена е специално за редовните играчи в сайта, които акумулират залози ежедневно. Могат да участват всички регистрирани потребители, разполагащи със свободен баланс, стига да изпълняват успешно поставените задачи. Какво се изисква от клиентите и каква ще е наградата за печелившите, научете от Fbet.bg.

blank

Кой може да участва в играта

Играта е напълно безплатна, без записване и входни такси, но изисква активен профил в букмейкъра. Освен това е необходимо да разполагате с лични средства в сметката, тъй като не се класират залози с фрийбет и бонуси.

  1. Създайте си Palms bet регистрация на момента;

  2. Активирайте профила си;

  3. Депозирайте средства в потребителския баланс;

  4. Залагайте всеки ден до 1 декември;

  5. Използвайте жокери в дните, когато не сте залагали;

  6. Получете печалба от общия награден фонд.

Периодът на промоцията е от 26 октомври до 1 декември, но датата на стартиране е изключително важна. В зависимост от това кога започнете изпълняването на дневната цел, ще получите определен брой жокери.

Стартиралите на 26 октомври грабват 6 жокера, тези на 27 октомври – 5, 28 октомври – 4, 29 октомври – 3, 30 октомври – 2 и на 31 октомври се раздава само по 1 жокер. Започналите да залагат от 1 ноември няма да получат допълнителни жокери в играта.

Важно: Жокерът се използва единствено в дни, когато не сте направили квалифициращ залог. Ако даден потребител не е изпълнил дневната си мисия и не разполага с жокери, операторът ще го дисквалифицира от играта.

Кои залози се класират за участие

За да попаднете сред печелившите в играта, не се изискват единствено успешни или само губещи залози, а просто ежедневно участие.

Предизвикателството стартира на 26 октомври и ще продължи 36 дни, през които вие трябва да залагате активно.

Класират се залози на минимална стойност 10 лева във всички раздели на Палмс бет (Казино, Виртуални, Спорт, На живо).

От спортната секция се класират единствено събития, чиято ставка е не по-ниска от @1.50.

Какво ще получа като награда

Играта Предизвикателство ще раздаде общо 50,000 лева на клиентите на Palms bet, които са изпълнили зададените условия.

Наградният фонд се разпределя измежду всички класирани участници, като минималната печалба от промоцията е 30 лева. Например, ако 200 клиента на букмейкъра са се справили със задачата, всеки от тях ще се поздрави с 250 лева бонус към неизтегляемия си баланс.

Бонусът остава заключен и не може да се изтегли, докато не се разиграе 5 пъти. Срокът за освобождаване на сумата е 30 дни.

В случай, че не получите бонус или не сте класирани за играта, можете да се обърнете към съпорта на Palms bet за повече информация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker