Посещавай Palms bet ежедневно и печели допълнителни бонуси

НЕАКТИВНА ПРОМОЦИЯ

Palms bet отново активира едно от най-атрактивните си предложения – Бонус календар. Промоцията е валидна за всички регистрирани играчи, които посещават платформата ежедневно и се възползват от наличните услуги. Стартът на бонуса бе даден на 28.09 и по всяка вероятност ще продължи няколко седмици.

Какви оферти предлага “Бонус календар”

Трябва да уточним, че офертата е подходяща за активни потребители, които акумулират дейност в Palms bet, тоест депозират и залагат. Пред тях се откриват страхотни опции за увеличаване на баланса, чрез които могат да си подсигурят по-сигурна и печеливша игра.

Към днешна дата офертите са следните:

  • Понеделник – 50% до 50 лева за живо казино;

  • Вторник – 50% до 50 лева за спорт;

  • Сряда – 50 свободни игри за слот игра при депозит от 50 лева;

  • Четвъртък – 100% до 50 лева за виртуални;

  • Петък – 25% до 50 лева кешбек за спортни залози;

  • Събота – 100 свободни игри за Brilliants on Fire при 50 лв. депозит;

  • Неделя – 5% до 100 лева кешбек за слотове.

Бонусите, които са обвързани със захранване на баланса, се изискват от страницата Депозит. След изпълняване на условията за класиране, те се кредитират към потребителския акаунт.

За какво трябва да внимавате

Бонусите са придружени от правила за получаване и усвояване, с които трябва да се съобразявате. В случай, че не изпълните дадено условие, Palms bet ще ви дисквалифицира от офертата и ще отнеме средствата от неизтегляемия баланс.

Например бонусът за виртуални спортове е необходимо да се разиграе 10 пъти, преди да бъде изтеглен. При внесени 30 лв. и получени 15 лв. безплатни кредити, участникът е длъжен да генерира залози за 450 лв.

Също така бъдете бдителни за срока на офертите, които траят между 7 и 30 дни.

Повече за правилата на бонусите и начините на усвояване ще научите в раздел Промоции на Palms bet. Ако изпитате затруднения, обърнете се към отдел Обслужване чрез имейл (support@palmsbet.com) или live чат.

5/5 - (15 votes)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker