Защо не мога да вляза в сайта на 1xBet и как да получа достъп до игрите на букмейкъра?

Ако платформата на 1хБет не ви зарежда, проблемът не е свързан с вашата връзка или компютър. Има доста сигнали от потребители, които са използвали редовно сайта на букмейкъра с т. нар. „огледален линк“, но въпреки това не могат да влязат в сайта и да използват неговите разнообразни предложения. Нашият екип се отнася с внимание към всеки сигнал, предоставен от посетителите ни. Поради тази причина ви предоставяме няколко начина за алтернативен достъп до сайта на 1xBet.

blank

Изпратихме запитване до букмейкъра и получихме официален отговор, касаещ проблемите с платформата. В него се казва, че това е временно ограничение в достъпа до сайта. Проблемът е свързан с подготовката на букмейкъра за получаване на лиценз за опериране в Европа. Всички ние се надяваме, процедурата да е достатъчно бърза и безпроблемна.

Дотогава може да получите достъп до неустоимите оферти на букмейкъра по следните начини, които ще откриете по-долу в текста.

Защо не мога да получа достъп до 1xBet?

Може би знаете, че в настоящия момент руският букмейкър все още няма лиценз за опериране на територията на нашата страна. Поради тази причина и вашият достъп до платформата е ограничен. Все пак, може да използвате алтернативни линкове за влизане в платформата. В сайта ни са показани винаги актуалните начини за вход в сайта на 1xBet, които са от типа „mirror link“:

Но се случва и те да не са в състояние да ви предоставят достъп до платформата, като вероятните причини могат да бъдат от различно естество. Една от тях е свързана с профилактика на т.нар. „огледални линкове“, извършвана от самата платформа. Това ги прави неработещи, поне за известен период от време. Има и възможност, при която регулаторните органи в страната да са получили сигнал срещу букмейкъра, разглеждайки внимателно неговата дейност и евентуалните търсения за „1xbet mirror link“ в търсачката на Google.

Популярността на сайта на 1xBet се дължи най-вече на неустоимите бонуси и забавни онлайн игри, които могат да се открият там. Сигурно и за вас руският букмейкър е любим, затова искате да имате постоянен достъп до неговата платформа. За да не чакате прекалено дълго легитимирането на 1xBet в България, представяме ви два отлични начина да получите достъп до сайта на любимия ви букмейкър.

Как да вляза в платформата на 1хБет от компютър?

Когато нито един от „огледалните линкове“ за вход в сайта на букмейкъра, които сме представили по-горе не вършат работа, може да използвате опцията за VPN. В Интернет се предлагат голям брой програми за скриване на IP-адресът на вашия компютър. С тяхното инсталиране на десктоп и лаптоп, може да замаскирате от коя държава правите опит да влезете в платформата на 1xBet.

Всеки от тези софтуерни програми са снабдени с подробни инструкции за използване. Все пак, представяме една от най-популярните измежду тях – UrbanVPN, както и насоки как да боравите с нея. Последователност при свалянето на софтуера и неговата инсталация:

blank

Отидете на официалния сайт на програмата и кликнете върху бутона „Free Download“. Той се намира в десния ъгъл на платформата. С неговото натискане се стартира свалянето на софтуера.

Файлът на програмата се нарича UrbanVPN2.exe. Когато той се свали, може да стартирате и неговото инсталиране. Имайте предвид, че софтуерът не се предоставя от Microsoft, поради тази причина операционната система ще ви поиска разрешение за неговата инсталация. Може спокойно да дадете позволение за качването му на вашия компютър.

Процесът няма да отнеме повече от няколко минути. След това приложението ще стартира автоматично.

Следващата стъпка е изборът на предпочитаната от вас локация. За да получите безпроблемен достъп до сайта, препоръчително е да го отворите през държави като Малта, Норвегия, Русия или Украйна, както и страни от Латинска Америка.

Така вашият IP-адрес ще бъде безопасно замаскиран, а вие лесно и удобно може да използвате линковете за вход в платформата на букмейкъра.

Как да вляза в сайта на 1xBet през смартфон?

В наши дни милиони потребители по света предпочитат да играят през смартфоните си в платформите на любимите букмейкъри. Всяка реномирана онлайн къща за залагания разбира отлично предимствата на мобилните устройства. Може би все още се колебаете, коя от опциите да предпочетете – за смартфон или десктоп. В този случай, ви съветваме да научите повече за предимствата на мобилната версия, предоставена от 1xbet. Тя предлага същите безгранични възможности, които ще откриете и при залагане в платформата от компютър. В нашето ревю за 1xbet е обяснена подробно последователността при сваляне и инсталиране на мобилното приложение на букмейкъра. То е достъпно за смартфони с операционна система Android и iOS. Линк към апликацията може да откриете под отделните стъпки за инсталация.

blank

Ако все още срещате трудности при влизане в сайта, това вероятно се дължи на някоя от вече изброените причини. В този случай, може би ще се наложи да инсталирате софтуер за VPN. Последователността за неговото сваляне и използване не е никак сложна. Стъпките са почти идентични с описаните малко по-горе.

Първо, влезте в приложението Google Market. Може да получите достъп до него, ако вашето устройство е с операционна система Android. При условие, че имате iPhone или iPad, трябва да влезете в Apple App Store. След това въведете в търсачката името на софтуера – UrbanVPN. Пред вас ще се появи апликацията с активен бутон за изтеглянето му.

Кликнете върху него го и след като приложението се свали, то ще се инсталира на вашето устройство. Стартирайте апликацията, сменяйки локацията си с друга държава, откъдето „огледалните линкове“ на 1xbet функционират без проблеми. Такива страни са: Малта, Норвегия, Украйна и пр. След което може да влезете в сайта на букмейкъра, играейки директно и през неговата мобилна апликация. Ако желаете да имате приложението на вашето устройство, може да го инсталирате и да залагате директно през смартфона ли таблета си. По този начин получавате възможност да играете, без да ползвате браузъра на мобилното устройство.

Има специално ревю, посветено на мобилните услуги, предоставяни от 1xbet. Прочетете всичко най-важно, отнасящо се за апликацията на букмейкъра, предназначена за смартфони и таблети. В ревюто ще научите най-ефективният начин за използване на мобилното приложение. Запознайте се в детайли с процеса по изтегляне на инсталационните файлове и тяхното лесно инсталиране.

5/5 - (23 votes)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker