Palms Bet Специалист: Безплатна игра с общ награден фонд от 1000 лева

Букмейкърът Palms bet продължава с адаптирането на креативни опции и игри за привличане на нови клиенти. От 20 август до 20 септември ще се проведе безплатна игра с прогнози, в която могат да участват всички регистрирани потребители. Играчите се впускат в прогнозиране на топ срещи, стартирайки с идентичен точков баланс, а завършилите в челото на класирането ще получат парични награди.

blank

Как да участвам в играта “Palms bet Специалист”

Състезанието се провежда в интервал от 30 дни – 20.08 до 20.09, като се приемат заявки за участие единствено от регистрирани участници.

В случай, че Palms bet установи създаване на множество акаунти, с цел издействане на предимство пред останалите потребители, ще блокира достъпа до съответните сметки. От едно семейство или един IP адрес може да участва само един човек.

За да се включите в надпреварата, следвайте стъпките:

  1. Преминете процедурата по Palms bet регистрация;
  2. Влезте в профила си и посетете раздел “Безплатна игра”;
  3. Проверете наличния баланс и направете прогноза;
  4. Трупайте точки и се изкачвайте в класирането.

Възможно е Палмс бет да ограничи достъпа на определени клиенти до играта без предварително предупреждение. Ако сте попаднали в тази графа, потърсете информация от отдел “Обслужване на клиенти”.

Прогнозиране на мачове и печелене на награди

В страницата “Направи прогноза” е публикуван тираж с най-зрелищните футболни двубои за деня. Играчите могат да избират измежду стотици срещи, прогнозирайки крайния изход (1X2). Залагането се осъществява чрез маркиране на коефициента на пазара и поставяне на облог.

Важно: Всеки участник стартира с 50 coins, които може да използва за залози в играта. При изчерпване на количеството им, единственият шанс за получаване на монети е чрез депозиране на средства в акаунта. При реализиран депозит в игралния баланс, независимо от стойността му, Палмс бет ще добави 10 coins допълнително.

Трупането на монети изисква правилно прогнозиране на мачовете. Ако сте заложили 10 coins на селекция с коефициент @3.00 и познаете, ще увеличите актива си с 20 монети (нето).

Наградният фонд на турнира е 1000 лева. Печалбите се раздават след приключване на последния ден от състезанието (21 септември), като се взима предвид окончателното класиране. Можете да следите текущата ранглиста на началната страница на играта, където информацията се обновява на всеки 3 часа.

blank

Разпределение на наградите:

1-во място – 250 лева

2-ро място – 150 лева

3-то място – 100 лева

4-то място – 60 лева

5-то място – 50 лева

6-то място – 35 лева

7-мо място – 25 лева

8-мо място – 20 лева

9-то място – 15 лева

10-30 място – 10 лева

31-50 място – 5 лева

Паричните печалби се изплащат в бонус баланса на печелившите под формата на freebet. За да бъдат освободени и достъпни за теглене, се изисква еднократно превъртане в спортната секция. Не са наложени рестрикции относно пазарите и минималните коефициенти, но е важно усвояването на средствата да се реализира в срок от 30 дни. Ако това условие не бъде изпълнено, Palms bet ще отнеме връчения бонус.

5/5 - (20 votes)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker