Обновен спортен бонус очаква новите потребители на Palms bet

Букмейкърската компания Палмс бет зарадва новите клиенти със супер новина. От 10 август началната оферта за спортни залози в сайта е 300 % до 30 лева. Достъпна е за всички току-що регистрирали се потребители, които са извършили квалифициращ депозит на стойност 10 лв. или повече.

Как се получава бонуса за спорт

Офертата за спортни залози е валидна единствено за клиенти, които са преминали процес на регистрация, но не са извършвали захранване на баланса до този момент.

  1. Регистрирайте се в Palms bet, попълвайки данни за самоличността Ви;

  2. Посетете страницата Депозит”;

  3. Изберете Начален бонус за спорт”;

  4. Внесете минимум 10 лева;

  5. Получете безплатните залози и ги разиграйте.

Възможно е букмейкърът да наложи ограничение до офертата на някои клиенти, ако се усъмни в мултиакаунтинг. Участвайте в сайта на Палмс бет със само един акаунт, без да откривате сметки на името на членове от семейството.

Важно: Бонус Спорт не се кредитира към игралния баланс, ако първият депозит е реализиран с онлайн портфейлите Neteller или Skrill.

Размерът на депозита е 100% към депозита до 250 лева. В случай, че сте захранили игралната си сметка с повече от 250 лева, ще получите единствено максималната стойност на спортния бонус.

Разиграване на безплатните залози за спорт

Безплатните залози се добавят към бонус баланса до няколко минути след одобряване на квалифициращата транзакция. Те обаче остават заключени и недостъпни за теглене, докато не бъдат разиграни в секция Спорт.

Необходимо е сумата на бонуса плюс тази на депозита да се превърти общо пет пъти. Например, ако сте внесли 50 лв. и сте получили 50 лв. под формата на FreeBet, трябва да реализирате залози на стойност 500 лв., за да бъдат освободени средствата от бонус баланса.

Разполагате със срок от 60 дни за превъртане на бонуса. Ако условията не се изпълнят в зададения времеви период, Palms bet ще отнеме бонус сумата от сметката Ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker