blank blank blank

Награден фонд с 30,000 лева очаква спортните фенове в Bwin

Завръщането на футбола в Европа отвори нови врати пред любителите на спортните залагания. През юни се подновяват най-елитните турнири на Стария континент, което дава право на участниците да акумулират ежедневни залози.

blank

Колкото по-активно залагате в платформата на Bwin, толкова по-голяма е вероятността да се класирате на призово място в надпреварата “Betting League”. 500 потребители на букмейкъра ще получат парични бонуси, част от общия награден фонд на стойност 30,000 BGN.

Класиране за турнира

Всеки клиент има право на неограничен брой класиращи залози. За да попаднете в ранглистата на състезанието, изпълнете условията:

  • Заложете минимум 10 лв. на сингъл или акумулатор;
  • Изберете селекция, която е оценена с минимална ставка @3.00;
  • Не използвайте FreeBet и системни комбинации;
  • Не затваряйте залозите с функцията “Cash Out”;
  • Изчакайте края на събитието и проверете статус точките.

Пресмятането на спечелените точки зависи от уреждането на талона. Ако е печеливш, се използва формулата: облог * коефициент. При непечеливша селекция, точките са еквивалентни на размера на залога.

Важно: За оформяне на класирането се използват залози в евро. Ако балансът Ви е в друга валута, облозите ще бъдат превалутирани в евро спрямо текущия курс.

Награди от турнира “Betting League”

Сумарната стойност на наградите в надпреварата е 30,000 лв. Те обаче са два вида: парична и FreeBet. Изплащането им ще се осъществи на 1 юли, ден след оформяне на крайното класиране в “Betting League” (30 юни 2020).

Таблица на наградния фонд:

blank

Класиралите се за парична награда (между 1-во и 5-о място) могат да я изтеглят или използват за залози в платформата. Тя се кредитира до 24 часа след приключване на състезанието, без придружаващи условия за разиграване.

Безплатните залози обаче е необходимо да се изиграят в рамките на 3 дни след връчването им. В сметката на играча се изплаща единствено нетната печалба от FreeBet-а.

Например, ако сте заложили €100 Free Bet и сте спечелили €350, ще получите разликата между двете стойности, равняваща се на €250.

Промоцията е валидна за потребители от България и Унгария. В случай, че Bwin установи нарушение на правилата, е в правото си да блокира достъпа на съответния клиент до бонуса “Betting League”.

При неяснота относно правилата или неизплатен бонус, свържете се с екипа на букмейкъра чрез денонощния чат на живо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker