blank blank blank

Атрактивен бонус от WinBet за финала на Купата на Беларус

blank

В неделя (24 май) ще се проведе финалният двубой в надпреварата за Купата на Беларус. За него се класираха завършилите на първо и второ място в елита през миналата кампания – Динамо Брест и БАТЕ Борисов. Сблъсъкът обещава да е интересен, особено за заложилите в WinBet. Българският букмейкър пусна атрактивна оферта, която носи бонус на потребителите, реализирали квалифициращ залог.

Кои залози се зачитат в полза на бонуса

Не всички единични и множествени селекции участват в “Бонус за първи гол”. За да се сдобиете с предвиденото възнаграждение, залогът Ви е необходимо да отговаря на следните критерии:

  • Зачитат се единствено сингъл залози;
  • Минималният коефициент е @1.30;
  • Квалифициращи са облози на стойност 10 BGN или повече;
  • Залогът не бива да е затворен с Кеш-Аут;
  • Не се класират отменени селекции.

Ако залогът Ви отговаря не споменатите условия, след приключване на двубоя, бонусът ще бъде кредитиран в неизтегляемия Ви баланс.

Размер на бонуса и усвояване

Всеки клиент, който е направил залог според зададените критерии, ще получи бонус на стойност, равна на номера на играча, вкарал първото попадение. Ако приемем, че №15 от състава на БАТЕ Борисов отбележи откриващия гол в двубоя, всички класирали се потребители ще грабнат бонус от 15 BGN.

Получените кредити е наложително да се разиграят 4 пъти в спортната секция. В полза на превъртането се зачитат селекции с коефициент над @1.30, като могат да се използват както единични, така и множествени залози. Времето за разиграване на безплатните кредити е ограничено до 7 дни.

На какво може да се заложи

WinBet е добавил стотици маркети за сблъсъка между БАТЕ Борисов и Динамо Брест. Според трейдърите, “трактористите” ще победят още в редовното време. Коефициентът това да се случи варира около @1.75, докато шансовете на домакините са оценени с @4.50.

Ще се натъкнете също на пазари за голове. Очаква се такива да има, но да са в порядъка между 2-4. Можете да залагате на хендикап, равенство няма залог, печеливша разлика, първо/краен, резултат на полувреме и комбинации. Препоръчваме Ви да експериментирате с двоен шанс Х2 и под 3.5 попадения за коефициент @1.71. Избраната селекция ще Ви класира за участие в “Бонус Първи гол”.

За финал ще добавим, че в двубоя помежду им през седмицата, атаката на Динамо Брест бе водена от Денис Лаптев, който играе с №51. БАТЕ разчиташе на нападателя си Павел Нехайчик (б.а. – вкара гол), на чийто гръб стои №33. При евентуално попадение от тяхна страна бонусът ще е във високи граници.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker