Топ Бонус от УинБет за всеки гол в Бундеслигата

Футболните страсти в Германия се завръщат след двумесечна пауза. В събота (16 май) първенството се подновява с няколко интересни срещи, на които можете да заложите в WinBet. Букмейкърът е добавил стотици опции за игра към всеки двубой, насочени към крайния изход, сбора на головете, разликата в резултата и други показатели.

blank

За всички любители на германския футбол, които разполагат с WinBet регистрация и извършат квалифициращ залог, операторът е подготвил бонус за всеки отбелязан гол.

Класиращи се залози:

За да участвате в уикенд промоцията на Winbet, залогът Ви трябва да отговаря на следните изисквания:

  • Класират се единствено селекции с минимална ставка @1.30;
  • Необходимо е залогът да е единичен. Не се класират множествени селекции и системни комбинации;
  • Приемат се залози с реални средства. Ако използвате бонуси или FreeBet, няма да участвате в промоцията;
  • Затворени селекции с функцията “Cash Out” не се зачитат в полза на бонуса;
  • Трябва да сте поставили залога преди началото на събитието.

След като сте направили квалифициращ залог за някой от мачовете в Бундеслигата, автоматично се класирате за офертата. В зависимост от деня, в който сте заложили, получавате бонус за всеки отбелязан гол в него. 

Например, ако сте отправили своята прогноза за съботна среща, ще получите по 2 BGN за всяко попадение в шестте мача. При залог на някой измежду неделните двубои (Кьолн – Майнц и Унион – Байерн) ще грабнете по 5 BGN на гол. 

Разиграване на бонуса

След приключване на всички мачове от съответния ден, бонусът ще се кредитира в баланса под формата на FreeBet. За да го освободите и да получите право на теглене, необходимо е да го разиграете 4 пъти в раздел “Спорт”. При усвояването на сумата можете да използвате единични и множествени залози, чиито коефициенти не бива да са по-ниски от @1.30.

УинБет поставя ограничение от 7 дни за превъртането на FreeBet-а. Ако не се справите с изискванията в зададения срок, остатъкът от бонуса и спечеленото чрез него ще бъдат отнети от баланса.

5/5 - (12 votes)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker