Palms Bet – Презареждащ бонус за eSport от 50 лева

Електронните спортове се оказаха основен източник на събития, след като голяма част от дисциплините излязоха в непредвидена пауза. Това доведе до покачване на интереса към eSports залозите, а от Palms bet дори пуснаха атрактивен бонус за най-активните играчи. Благодарение на него ще се сдобиете с 50%-ово увеличение при следващ депозит до 20 лв., но ето повече информация за класирането и разиграването на безплатните залози.

blank

Как да участваме в “Бонус Презареждане eSport”

Офертата е достъпна единствено за клиенти на Palms bet, разполагащи с регистрация. Могат да се присъединят и нови играчи, но не трябва да имат друг активен бонус в сметката.

  • Влезте в страницата “Депозит”;
  • Изберете участие в промоцията “50% до 20 лв. Бонус Спорт”;
  • Депозирайте минимум 10 лв. в игралния баланс;
  • Получете кредитите и ги разиграйте в спортния отдел.

Участието в офертата е на дневна база, като промоционалният период се обновява всяка вечер в 00:00 часа. Според текущата информация в сайта на Palms bet – бонусът ще е активен до 16 април (включително).

Разиграване на безплатните залози

След като депозирате в Palms bet, ще получите 50%-ово увеличение на транзакцията до 20 лв. В случай, че сте захранили сметката си с 40 лв. или повече, безплатните кредити няма да надхвърлят предварително обявения лимит.

Получените средства попадат в неизтегляем баланс, от който не може да се тегли. Необходимо е общата сума от бонус плюс депозит да се разиграе 5 пъти, за да се отключи сметката.

Пример: При депозит от 30 лв. и бонус – 15 лв., трябва да се реализират залози за 225 лв. ((30 +15) * 5).

Зачитат се единствено селекции от спортния сегмент, които обаче не бива да се дублират. Ако вече сте заложили на конкретен пазар, той не трябва да присъства в друг талон, независимо от разминаването във вида и стойността на залога.

Букмейкърът поставя лимит от 30 дни за разиграването на бонуса. Ако не се усвои в необходимите граници, сумата от неизтегляемия баланс ще бъде отнета.

На какви спортове да залагаме през идната седмица

Футболът в Европа е в почивка от месец, а единственото първенство, което продължава да функционира, е беларуската Премиер Лига. Също така са налични мачове от шампионатите на Никарагуа, Таджикистан и Бурунди.

Най-активен в настоящия момент е разделът с електронни спортове. В него са добавени множество събития от турнири по CS:GO, League of Legends и Dota 2.

Ще откриете още електронни разновидности на спортните дисциплини. Големите първенства се провеждат във виртуален формат, а зад джойстиците са най-добрите геймъри. Можете да залагате в Palms bet на FIFA, PES, NBA, Moto GP, Formula 1, макар и в електронен вариант.

За да постигнете по-висока печалба, изискайте презареждащия бонус за спорт (50% до 20 лв.), валиден за всички мачове и маркети в раздела.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker