Palms Bet бонус при депозит за виртуални спортове

Поради отсъствието на интересни спортни събития, букмейкърът Palms bet се насочи към популяризиране на останалите сегменти. През април можете да се възползвате от атрактивния бонус за виртуални спортове, който носи 50% до 20 лв. при захранване на сметката.

blank

Какви са условията за класиране

За офертата се класират единствено регистрирани потребители, които са изпълнили следните инструкции:

  1. Посетете букмейкъра и влезте в профила си. Ако нямате акаунт, попълнете формата за регистрация в Palms bet;
  2. Изберете бонуса, преди да депозирате;
  3. Внесете минимум 10 лв. в игралния баланс;
  4. Разиграйте безплатните кредити, за да ги освободите;
  5. Участвайте в бонуса и на следващия ден.

Правила за разиграване на бонуса

Максималната печалба от бонуса е фиксирана на 20 лв. Например, ако внесете 40 лв. или повече в клиентската си сметка, ще се класирате за най-високата стойност на бонуса. При по-ниски транзакции, кредитите се равняват на 50% от сумата на депозита. Добрата новина е, че можете да изисквате промоцията ежедневно, в рамките на активния ѝ период.

Промоцията е придружена от условия за разиграване на безплатните кредити. Необходимо е да акумулирате залози на стойност 5 пъти бонус + депозит. Зачитат се единствено залагания в раздел “Виртуални”, без значение на сингъл или колонка. Забранено е повтарянето на селекции, независимо дали променяте стойността или вида на залога.

Приемаме, че сте внесли 20 лв. в акаунта и сте получили допълнителни 10 лв. Така, общата сума, която трябва да се превърти, е 150 лв. (30 лв. * 5). Ще можете да теглите от Palms bet едва след усвояване на бонуса в необходимите граници.

Букмейкърът поставя времево ограничение от 15 дни за изпълнение на правилата. Ако кредитите не бъдат усвоени за този период, те ще бъдат отнети от неизтегляемата сметка, вкупом със спечеленото чрез тях.

Повече за виртуалните спортове в Palms bet

Операторът предлага няколко вида виртуални дисциплини, зачитащи се при превъртане на безплатните залози. С най-голям интерес се отчита виртуалният футбол, където можете да залагате на Серия А, Висшата лига и Ла Лига. Отборите са изписани с реалните си имена, но изходът на срещите не се базира на възможностите и ресурсите им в реалния футбол.

Останалите видове виртуални спортове в букмейкъра са:

  • Автомобилен спорт;
  • Тенис на маса;
  • Надбягвания с коне;
  • Гонки с кучета;
  • Кено.

Пазарите покриват широк спектър от статистически показатели, не само краен победител и голове. Можете да залагате на двоен шанс, резултат на полувремето, хендикап, кой ще завърши втори/трети и т.н. Опциите са в обемно количество, така че превъртането на бонуса за виртуални спортове не изглежда трудоемко начинание.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker