Как да използваме Advancebet залог в 1xbet

Онлайн платформата на 1xbet продължава да радва потребителите си с разнообразни тиражи и вълнуващи промоционални оферти. В раздел “Бонуси” открояваме редица привлекателни предложения, но днес ще ви представим едно, което няма еквивалент в уеб пространството.

Ще разгледаме бонуса “Advancebet залог” /авансов залог/, достъпен за всички регистрирани клиенти, които имат активни фишове в сметката си.

blank

Къде да намеря наличната advancebet сума

Трябва да се уточни, че промоцията е достъпна единствено за играчи, в чиито акаунти има неуредени селекции. Може да се възползвате от авансовия залог, дори ако нямате средства в изтегляемия баланс.

Ще откриете наличната advancebet сума в края на електронния фиш, след като селектирате желаните маркети. Няма строго регламентирана формула за изчисляването на стойността ѝ, но със сигурност е по-ниска от тази на активния залог. Например, ако имате текущ талон с облог от 100 лв., то авансът ще варира измежду 10-70 лв., в зависимост също от регулярната игра на клиента. Оповестените суми не отговарят точно на условията на букмейкъра, но ви уверяваме, че варират в споменатия диапазон и се базират на евентуалните печалби от неуредените талони.

След като откриете какъв е валидният ви advancebet залог, може да го поставите на съставения талон. По-надолу ще разгледаме случаите, в които печелите и губите от него.

Важни правила за участие в бонуса

Спазването на правилата, заложени в системата на букмейкъра, е най-същественият фактор за оползотворяване на бонусите. В случай, че се установи нарушение или опит за манипулиране на системата, 1xbet ще изземе както бонуса, така и реализираните печалби чрез него.

  • Допустимо е изискването на нов авансов залог дори в акаунта да има активни advancebet залози;
  • Всички уредени печеливши фишове, реализирани 48 часа преди advancebet залога, участват в покриването на неговата сума;
  • Осъществените депозити след направата на авансовия залог не се използват за покриването му;
  • Може да спечелите от авансовия залог единствено ако активният фиш също е печеливш.

Кога печели авансовият залог

Да приемем, че имате неуреден талон в акаунта, на който сте заложили 200 лв., а потенциалната му печалба достига 400 лв. 1xbet ще предложи авансов залог, който е по-нисък от нетната печалба на залога с реални средства – например 50 лв. Имате право да заложите сумата в раздели Спорт и На живо, като се придържате към условието избраните мачове да стартират в идните 48 часа.

Така стигаме до най-съществените правила:

  • Ако активният талон и Advancebet залогът се окажат печеливши, ще спечелите и от двата облога;
  • Ако активният талон е губещ, а Advancebet залогът е печеливш, то вторият се урежда като невалиден и не печели (в случай, че към advancebet сумата са добавени средства от изтегляемия баланс, те се връщат на залагащия – б.а.);
  • Ако активният талон е печеливш, а Advancebet залогът е губещ, от печалбата на първия фиш се удържа стойността на авансовия залог.

Целта на функцията “Advancebet залог”, която можем да отъждествим още като бонус, е да засили тръпката от залагането, независимо дали играчът разполага със средства в банката, или не. Единственото нужно е да разполагате с регистрация в 1xbet и валиден залог, а в случай, че поддържате висока успеваемост, балансът ще нарасне осезаемо, дори без депозит.

5/5 - (11 votes)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker